reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
dziunka no to masz przerąbane jeszcze tyle z brzuchem chodzić :)))
zmykam dziewczynki do teściowej bo miała robić placki ziemniaczane na obiad a mi się nie chce gotować więc sobie u niej zjem :)) w takich momentach cieszę się że mieszkamy obok w bloku :))

Dziunka Nie pisz czarnych scenariuszy... na pewno nie zwolnia go wiedza ze bedziecie miec dziecko, to bylby szczyt bezczelnosci! A tak swoja droga to ten twoj suwaczek mnie rozbroil! Ha..ha..ha.... Ciekawe jak sie moj zachowa za 4 dni???

oj jakby zwolnili to bym sie nie zdziwila. Tam ich nie obchodzi czy jestes chory czy nie, musisz byc w pracy. Ostatnio swojego wlasnego syna nie chcieli puscic do domu, az on padl jak mial 41 stopni goraczki. Wtedy dopiero laskawie wezwali pogotowie. Takze moja ciaza im lata kolo d**y :sorry:

Z moim pepkiem dzieje sie cos dziwnego od wczoraj. Zrobil sie taki napuchniety naokolo, oprocz tego ze jest wystajacy :eek: juz nie mowiac o tym ze tam na dole tez napuchlam. Zrobila mi sie taka poduszka :eek:

A teraz apel! Przestancie pisac na 10 minut bo nie moge nadrobic watkow :-D

Właśnie miałąm dwa telefony pt. CZY JUZ URODZIŁAŚ? NIE ?! A DLACZEGO ?:wściekła/y::wściekła/y: to nic, że mam termin na 14... strach nyśleć co będzie dalej....

do mnie ostatnio dzwoniła kumpela i się pyta jak tam, termin na luty więc coraz bliżej :szok: myślałam, że walnę słonia ze mnie chcą zrobić.

Tato wczoraj "a ty co jeszcze nie rozpakowana, chyba na 8 miałaś" :eek: Hmmmmm nic mi o tym nie wiadomo....:cool:

Z moim pepkiem dzieje sie cos dziwnego od wczoraj. Zrobil sie taki napuchniety naokolo, oprocz tego ze jest wystajacy :eek: juz nie mowiac o tym ze tam na dole tez napuchlam. Zrobila mi sie taka poduszka :eek:

A teraz apel! Przestancie pisac na 10 minut bo nie moge nadrobic watkow :-D
:laugh2::laugh2::laugh2: tez tak mam odpisze na jednoego posta i musze 4 do gory czytac :)

a co do pepka wypial mi sie jest taki ciemny i nabrzmialy wlasnie nie boli ale jest taki mieciutki jakby byla cieniutka skorka a pod nia jakby krew i moze temu taki kolor... hehehehhe ja wiedzialam ze ja pękne zanim urodze !!

a mnie wszyscy jak widza to ty jeszcze... i glupie pytania i kazdy madry jedni jedz do szpitala neich robia cos a drudzy siedz i czekaj bo ja to tez po termienie bla bla bla ... i wkurzaja mnie i pouczaja tylko ten lepszy szpital a ten gorszy bo tam tak zawsze a tu tak ... powaliło ich ... juz widze co to bedzie po porodzie ...

:laugh2::laugh2::laugh2: tez tak mam odpisze na jednoego posta i musze 4 do gory czytac :)

a co do pepka wypial mi sie jest taki ciemny i nabrzmialy wlasnie nie boli ale jest taki mieciutki jakby byla cieniutka skorka a pod nia jakby krew i moze temu taki kolor... hehehehhe ja wiedzialam ze ja pękne zanim urodze !!

:-D to chyba pekniemy razem :-D

a w sumie to natalunia mi czop odszedl tez w 39 tc jak bylam na porodowce i dalej chodze ;P

kurcze a ja nie wiem mioze przegapiłam ten czop, albo jeszcze nie miałam przyjemności go pożegnać :eek: Wiem, ze raz po badaniu zaobserwowałam taki skrzep, ale on był kurcze taki krwisty (sorki za szczegóły:sorry:) więc nie wiem, czy to możliwe, żeby to, było to ..:sorry::sorry::sorry:

reklama
do mnie ostatnio dzwoniła kumpela i się pyta jak tam, termin na luty więc coraz bliżej :szok: myślałam, że walnę słonia ze mnie chcą zrobić.

Tato wczoraj "a ty co jeszcze nie rozpakowana, chyba na 8 miałaś" :eek: Hmmmmm nic mi o tym nie wiadomo....:cool:

To jak masz na luty to faktycznie całkiem blisko:-D:-)
Proponuję podać numery tel członkom naszych rodzin do ginów i niech oni tam składają wszelkie reklamacje, zapytania i zażalenia:eek:

Do góry