reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

jakiesgos nieduzego i zeby mial 5 drzwi..
narazie podoba mi sie fiat stilo..
tzn pdoba sie wiecej ale na moja kieszen jest narazie tylko ten wybrany...
jeszcze alfa 156 ale juz chyba troszke za duzy...
a co mea masz cos do zaoferowania/?:)

do zaoferowania raczej nie bardzo ... ciekawa bylam czego szukasz :) bo pojecie "male autko" jest ogolnie rzeczu ujmujac pojeciem wzglednym :)

Joanna 3maj się!!! Ja 3mam kciuki za ciebie i Fifiego:-D

Hej a jak wy liczycie wagę? Od 1szego ważenia do teraz, czy jak schudłyście to od tej najniższej wagi do teraz?

ja licze od pierwszej wagi w ciazy

reklama
oj czesc kobitki ale mnie dlugo nie bylo!!
wczoraj nadrabialam zaleglosci z piatku i soboty a dzis od rana chcialam reszte nadrobic ale bania....net nie chodzil:-:)-( ale juz wsio wiem!!!
Na szczescie nic zlego wam sie nie stalo-bo sie troszku martwila:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mea ale mnie rozbawilas tym snem:-D:-D:-D ale na mnie juz chyba nie liczcie:-:)-( bo coraz gorzej ze mna jutro ide na nadprogramowa wizyte bo od wczoraj mam prawie ciagle twardy brzuch:eek::eek:
Asiula spokojnie dasz rade- a my specjalnie nie bedziemy sie rozpedzac w pisaniu:cool2::cool2::cool2::cool2:ŻART:cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ty sie babo nie wyglupiaj z tym twardnieniem brzuszka bo sie cholender spotkamy w rydach ale za 2 tygodnie a nie na porod !!!!

Dzieki dziewczyny ! Jakos dam rade ! Wierze mocno ze po 3 dniach mnie wypuszcza do domku ! Bo innej opcji nie widze hahahah ! Jeszcze rodzic nie mam zamiaru ! A czuc sie czuje dobrze ,mam nadzieje ze białka w moczu nie bedzie i sruuuu do domku mnie puszcza !

Jarek mnie pociesza ze to chyba dobrze ze chca posparawdzac wsio przed porodem itp ! NO i nerwy powoli przeszly !

Spakowana czekam na 19 :sorry:.Bede pisac do ktorejs napewno :)

A teraz zanim jeszcze znikne na te kilka dni musze wam napsiac poki w domu jestem !

Sms. od marta100 " od wczoraj rana w szpitalu leze .skurcze lapia,dostaje kroplowki ale nie jest najgorzej.Pozdrawiam serdecznie .Buzka!"

Mam nadzieje ze maluszek marty jeszcze poczeka!!!!!!!

no to pisz kochana pisz !! a marta narzekala cos na skurcze ?? bo jakos nie kojarze !!! szok nastepna na oddziale ...

reklama
Do góry