Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze mam pytanie czy zetknela sie któraś z Was z sytuacją że niemowlak 3 miesieczny ma owsiki???

Szkoda ze Was nie przyjeli do szpitala,chociaz z drugiej strony to chyba lepiej jak zrobiliby ta cystografie bez koniecznosci zostania w szpitalu na dluzejWitam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżekKazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...

Teraz tam leza pewnie same dzieci a grype itd wiec szkoda zeby mala miala zalapacMoze rzeczywiscie to jest sluz i dziecko jest alergikiemOwsik nie wybiera wieku
Może lekarka dała coś na odrobaczenie
A może to pasma śluzu i maleństwo ma problemy z trawieniem![]()
Niby owsik wieku nie wybiera ale raczej maja je dzieci ktore juz korzystaja z ubikacji
Chyba pojde sobie pod prysznic zeby tego nie slyszec hehe;-):-)ale fajniusi moze i ja sie na takie cos skuszęOk nie ma sprawy poszukam na necie jakiejś odcinki to mniej więcej może będę wiedzieć o co lokoczy Wasi mężowie też jak wejdą do wc to siedzą tam godzinami???
KIEROWNICA SYMULATOR Z PRZYSSAWKĄ DO AUTA (797747692) - Aukcje internetowe Allegro
szukam coś podobnego do samochodu tylko że jakąś matę i nie mogę nic znaleźćmoże któraś ma takie coś? opłaca się? Bo moje dziecko coś ostatnio nie lubi jeździć
![]()

mnie niestety ta przyjemnosc ominęła bo weszlam na strone gdzie zaraz pod pytaniem byla odpowiedz wiec to juz zadna zabawa znajac odpowiedzKtóra wrzuciła zagadkę Einsteina ?? Bardzo fajna
Już znalazłam, Natalieczka![]()

wiec wywróż mi coś ;-);-);-);-)przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy
papatki![]()

no to choinka zagrozona bedzie tak jak u nasWitam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżekKazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...

;-);-);-);-);-)

dzis w pracy luz, chcieli mnie znow na pokowanie wywalic, ale tasmowa mi obiecala ze jak w poniedzialek znow bedzie pakowanie bombonier to ja na pewno tam nie trafie, wiec jej sugestywnie takową obietnice przypomnialam 

;-);-);-);-);-)
...
mnie niestety ta przyjemnosc ominęła bo weszlam na strone gdzie zaraz pod pytaniem byla odpowiedz wiec to juz zadna zabawa znajac odpowiedz
...

no ja wlasnie tez ale tu musialam sie obejsc smakiemA to szkoda :-( A ja bardzo lubię łamigłówki![]()