reklama
W takim razie ja tez pierworodka???
Nie wydaje mi sie. Mysle ,ze organizm jest ze tak powiem wypoczety . No ale rozsuniete kosci sie juz nie zsuna. Mi np wysunela sie w tym kosc ogoowa i tak mam do tej pory. Kolejne dziecko ma wiec latwiejsza droge. Msle ,ze krocze rowniez jest bardziej elastyczne niz u pierworodki . Chyba mi sie nie okurczyloaz tak
.
Też chciałabym aby tak było, bo drugi poród byłby szybszy i przez to łatwiejszy, okaże się w praniu. Może jesteśmy już mniej elastyczne, stare i spruchniałe

Emwu a Ty swoje pierwsze dziecko rodziłaś w Szczecinie?
G
Georgina
Gość
Extra!!!a to moj brzuszekzdjecie sprzed 5 minut
aaaale grubas:-)
rewelka:-)a to moj brzuszekzdjecie sprzed 5 minut
a jaka masz chuda pupe..
moja sie zrobila jak u hipcia

emwu76
Fanka BB :)
Też chciałabym aby tak było, bo drugi poród byłby szybszy i przez to łatwiejszy, okaże się w praniu. Może jesteśmy już mniej elastyczne, stare i spruchniałeNie wiem
Emwu a Ty swoje pierwsze dziecko rodziłaś w Szczecinie?
Tak, na Pomorzanach
i bylam bardzo zadowolona. To bylo prawie 14 lat temu i byl to jeden z pierwszych porodow rodzinnych
Milo wspominam i przed i w trakcie i po porodzie.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a to moj brzuszekzdjecie sprzed 5 minut
to jest grubas wg ciebie ?? zapomnij !! to jest klasyk brzuszka w 9 miesiacu !!
rewelka:-)
a jaka masz chuda pupe..
moja sie zrobila jak u hipcia![]()
jak na rzie wszystko mi tylko w brzuch poszlo... a nogi mnawet zeszczuplaly... nie wiem na czym to polega
a wiecie co ?? wlasnie doszlam do wniosku ze bedzie mi naprawde baaaaaaaadzo tego brzuszka brakowalo!!!!!

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jezyna a mnie znowu lapie zgaga jak jasna cholera !!! juz mam tego wszystkiego dosyc !!
Chérie
Mama Danielka
jezyna a mnie znowu lapie zgaga jak jasna cholera !!! juz mam tego wszystkiego dosyc !!
i ja...

reklama
a ja od kilku dni ze zgaga mam spokoj.....
a zjadalam dzis niemal wszystko co mi pod reke podeszlo,,,, co sie ze mna dzieje
apetytu nabralam ze hohohoh i pewnie dzis jeszcze jabluszka pojda w ruch
:-). ooooo sa jesszcze ciastka kokosowe...ale to juz nie na dzis.... jakos na slodkie mnie nie ciagnie
akurat dnia dzisiejszego ale jak je jutro dorwe
)
::-):-)