Agniesiak85
Fanka BB :)
No Kochana może tobie powiedzą kto siedzi w brzuszkujuto idziemy na wizytę, mam nadzieję, że dzidizol wreszcie ujawni płeć:-)
Ja wyszywam na skos. Tak jak pisała... kurka nie pamiętam ktohehe dziewczyny nie uwierzycie?!
tez kupilam sobie muline i bede wyszywac... tylko ja nie umiem krzyzykami
umiem tak tylko na prosto z malej dziurki do malej dziurki
help... jak sie haftuje krzyzykowo?
nie dziele muliny tylko całą taką na skos linie wyszywamJa tez musze glukozę zrobic.. Wy tez tak macie, że musicie ją sami sobie kupic, rozrobic w domku, wypic i po godzinie iśc na pobranie krwi?Muszę zrobić glukozę i lekarz uprzedził że to świństwo.
Wiecie ,że ja w pierwszej ciąży nie miałam robionego takiego badaniaPierwszy raz od Was o czymś takim słyszałam.
Kamikaa współczuję faceta... serio.. ja bym tak zyc nie mogła..
Zjadłam śniadanko i się obijam
Dzis wieczorkiem jedziemy do mojej mamy. Jutro ona z moim M jedzie do Łodzi bo mama pieska oddaje..:-( taka rodzinka chętnie się nim zaopiekuje. Mama skonczyla z takim facetem znajomośc no i teraz piesek całymi dniami sam siedzi w domku bo ona pracuje a w weekendy szkołe ma, także jej jest go szkoda by sam całymi tygodniami siedzial. Facet sie nim zajmował jak byli razem a teraz nie ma komu.. a jak wróci z pracy to mało czasu i piesek "smutny". Bedzie miał dobrze z nowa rodzinką. Ta pani cały czas jest w domku, zajmuje sie domem i dziecmi. Mają domek z ogrodem, takze źle myslę nie bedzie mial

hehe