reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny

Ale dawno mnie tutaj nie było:/

Pewnie mnie juz nie pamiętacie....

Kiudys pisałam do was tutaj czesto:):)

Mam córcie Zuzie i kolejna dziewczynka w drodze:):)

Pozdrawiam:-)

reklama
Witam i ja
Nocka znowu do dupy a pozniej odsypianie do 10:szok::szok::szok:Mlode znowu jadly sniadanko w moim wyrku:tak::tak::tak:Teraz sa w miare grzeczne i nawet nie kaszla:szok::-)
Pogoda taka sobie ale nie wiem czy z Nimi wyjde

U nas tez jes strasznie mokro i mnie jakos glowa boli wiec chyba sobie odpuszcze spacerek:no:
Mlode mi co chwile sciagaja kapcie i biegaja na boso po plytkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cholera co chwile zwracam Im uwage a za moment juz znowu nie maja kapci:no::no::no:

przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:
papatki:happy::happy::happy::happy:
To mi też proszę coś wywróżyć ale dobrego :-D:-D:-D
Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...
Oby Was tylko nie zostawili w szpitalu :tak: i zdrówka życzę :tak:
Czesc-dziewczyny-Oliwki-badania-krwi-wyszly-zle-ma-jakiegos-hormonu-za-duzo-a
podobno-dzieci-w-jej-wieku-nie-powinny-go-wcale-miec-Jestem-Podlamana-pol-dnia-plakalam-Bylismy-jeszcze-u-okulisty-lewe-oczko-lekko-zezuje-ale-nic-z-tym-nie-robimy-Nurologa-mielysmy-dzis-Usg-nie-dalo-sie-zrobic-bo sie wczesniej wysikalaKardiologa dzis mialysmy ijest ok Jutro zas ta krew bo musza powturzyc to co zle wyszlo Jutro dowiem sie tez kiedy dokladnie bedziemy mieli EEG-I-REZONANS-GLOWKI-troche-tu-chyba-jeszcze-polezymy-ale-jakby-jakies-badania-byly-po-weekendzie-to-ide-do-domu-na-weekend-
Ryczalam-dzis-pol-dnia-ale-juz-jest-lepiejPOZDRAWIAM
A jakiego hormonu ma za dużo? Zdrówka życzę i wytrwałości :tak:
A więc tak miałąm tam pójśc na pare godzin na próbę a szef od razu rzucił mnie na pastwę klientów :-D:-D:-D:-D i musiałąm sobie radzić :tak::tak::tak::tak:

no i zamiast być pare godzin to byłam do 19.00:tak::tak::tak:

No i facet jest ze mnie zadowolony,ja tez jestem zadowolona bo praca nie jest ciężka,musze tylko trzymac porządek w sklepie,sprzedawać towar i wystawiac przywieziony towar i wsio.

był dzi spory ruch i wsimie to chyba z przejęcia nic nie jadłąm przez cały dzień,rano przed wyjściem 2 kanapki na śniadanie i dopiero jak wróciłam o 20.00 przegryzłam banana :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

trochę sie bje juta bo chce mnie zostawić całkiem samiutka na sklepie:sorry:już mi dorobił klucze,niby wszystko wytłumaczył no ale mam obiekcje,to dopiero będzie mój drugi dzień.
wyprosiłąm go aby przyjechał na otwarcie bo tez chciał abym otwierała,ale dał się wybłagać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no co jeszcze steskniłam sie starsznie za Oliwką,w sumie posiedzielismy z 2 godzinki i ona spac już wołąłą i tyle sie nią nacieszyłam :sorry:
już lezy włóżeczku,teraz widze dopiero jak dużo mi umknie rzeczy z jej życia bo tyle czasu mnie nie będzie jedynie półtora weekendu nasze,ale trudno się mówi.

rodzice mówili że była bardzo grzeczna,super jadła,o mnie dopiero pod wieczór się zapytała :-:)-:)-:)-( a tak to sie wysmienicie bawiła :tak::tak::tak::tak:

jutro M się nią będzie zajmował jak ja będę w pracy :tak::tak::tak:
był dziś u lekarza i dostał zwolnienie na tydzień,ma brac jakieś zastrzyki,oby pomogły :tak::tak::tak::tak:

Oliwcia włąśnie usnęła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez się zaraz kłąde bo padam.
jednak Wam powiem mimo wszystko fajnie się siedziało w domciu,teraz dopiero to doceniam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to super że Ci się udało :-D:-D:-D gratulację :tak::tak::tak::-D:-D oby tak dalej :-)
witam porannie,mglisto pochmurmno

byllam wczoraj u bratwoej i posciaglam sobie chirurgow i musialam,poprostu musialam sobie wczoraj chociaz jeden odcinek obejrzec bo bym nie przezyla:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a ze odcinek 1,5godz,mala poszla spac przed 22 to juz nie mialam kiedy zajrzec:rofl2:

lece dzis z mala na bilans.to moje bydle znow wstalo ok7.30 z wielkim wrzaskiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mnie boli zab,ale teraz po przekatnej niz te ostatnio.tylko nie wienm ktory dokladnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy to ucisk od wychodzacej 8 czu co:eek::eek::eek:

mam juz dosc tych zebow.mam tl do tej przychodni i musze dzis koniecnzie do nich zadzwonic!ehhhh
Oj Kobito idz do tego sadysty i wyrwij zęba i będzie spokój :tak: ja miałam iść w tym miesiącu ale brak funduszy :no: tydzień po wypłacie a ja mam 150zł na koncie :wściekła/y: i gdzie to poszło?! :crazy:
witam
mamy duży problem :-( zaczęło sie od tego że Wojtka w szkole zaczepial szturchal wyzywal kolega z klasy Ktoregos dnia mąz poszedl z Wojtkiem do szkoły i zwrocił mu uwagę na jakis czas był spokój ale wczoraj przyszli do nas jakieś draby i zaczęli straszyc że my dziecka jego nie bedziemy wychowywać ize rozbija nam "łby "młotkiem :szok::wściekła/y:
Bylismy u dyrektora w szkole i mąz ma jechać na dzielnicowkę zglosić Boże co to sie wyrabia natym świecie
Nie no w szoku jestem :szok::szok: dobrze że to zgłosiliście :tak:
Witam dziewczyny

Ale dawno mnie tutaj nie było:/

Pewnie mnie juz nie pamiętacie....

Kiudys pisałam do was tutaj czesto:):)

Mam córcie Zuzie i kolejna dziewczynka w drodze:):)

Pozdrawiam:-)
Witamy witamy ponownie :tak:
Ja się właśnie zastanawiam czy iść na dwór :eek: Niby ciepło, ale strasznie mokro :eek:

Macie pozdrowienia od Wiki :tak: Pisała, że dzisiaj jest bardzo zajęta :tak:
Dziękuję za pozdrowienia :tak: u mnie zimno i mokro :sorry: i n ie wychodzę bo na samą myśl mi zimno :tak:
Witam we wtorek, zupka się gotuje a Kubek z M śpią :tak: kotek już oddany bo mój syn by go zamęczył. Ganiał go i go nogą kopał :tak: za mały jeszcze jest Kuba na zwierzatko :tak:

WITAJCIE JA TAK TYLKO NA CHWILKE zanim Kamilka usypiam a reszte wracam do pracy no i wreszcie udało mi sie kawe wypic.MH dzieki za przekazanie wiadomosci a co u mnie nic szczegulnego oprucz tegoze zaczełam robic pantofle i to moja praca dopiero zaczynam i pomału mi to idzie ale mam nadzieje ze bedzie lepiej.

reklama
Do góry