reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
ja juz se wystraszylam ze to jakies kartki ostrzegawcze ze ja mam zolte a Wy wszystko ok bo zielone to tak jak na swiatlach
kurcze ale ja sie nie znam na takich rzeczach,nawet moj tata mowi ze troche techniki a ja juz sie gubie,nawet moj brat musial mi suwaczki robic bo nie umialam sorkiza moje zacofanie:-p

hej kobitki: wróciłam juz ze szpitala i czuje sie dobrze,od kiedy minely mi niepowsciagliwe wymioty swiat nabrał kolorów;-))nawet mam apetyt;-) czopki na wymioty w razie czego mam ale narazie nie musze ich używac i mam nadzieje ze tak juz zostanie..maluch a sie swietnie,rosnie jak na drożdzach a jak w szpitalu puscili mi na głos bicie serduszka to sie poplakalam :-) oby zle samopoczucie bylo juz tylko wspomnieniem....

:-)Dziendlbry mamusie!!:-) jaki radosny dzis dzien na forum!! super oby kazdy dzien taki był :-)
pati co nabroiłas>????:-D:-D:-D
u mnie 2 dni do usg i boooje sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! :-)

reklama
hej kobitki: wróciłam juz ze szpitala i czuje sie dobrze,od kiedy minely mi niepowsciagliwe wymioty swiat nabrał kolorów;-))nawet mam apetyt;-) czopki na wymioty w razie czego mam ale narazie nie musze ich używac i mam nadzieje ze tak juz zostanie..maluch a sie swietnie,rosnie jak na drożdzach a jak w szpitalu puscili mi na głos bicie serduszka to sie poplakalam :-) oby zle samopoczucie bylo juz tylko wspomnieniem....

wspaniałe wiadomości:-) ja też jak usłyszałam bicie serduszka to się popłakałam a lekarz do mnie: co ja wam kobiety robie że każda z płaczem odemnie wychodzi:-)

Do góry