reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toruń

Luuzna fajniutki prezent bedzięsz miala na Mikołajki. Ja z moim Piotrusiem jesteśmy od dzisiaj sami w domku, bo mezuś pojechał do rodzinki do czwartku. Kurcze a tu taka pogoda za oknem, nawet na spacerek nie mozna wyjśc i ponoc tak ma być do środy a w czwartek ma byc jeszcze gorzej, bo zimniej.:wściekła/y:

reklama
A ja wyszłam na mały spacer ze szwagierką:sorry: padało, ale chociaż się przewietrzyłam...kupiłam też sobie koszulę do porodu (taką rozpinaną - jakby się nadawała jescze do użytku, to mogę w niej karmić piersią, czapeczkę dla małego na zimę, kapiciochy do szpitala i wkładki lakatcyjne - narazie takie z rossmana za 6 zł, a kto wie, może się nie przydadzą w ogóle!

Ehh żeby chciał się urodzić w Mikołajki:-D

Ja używałam te wkładki z rossmana i w domu się sprawdzają.
Ja po kolejnym dniu w pracy. Jakoś leci. Teraz idę w czwartek na 12 godzin :eek: Już mi się nie chce :eek:
A poza tym, to wczoraj spędziłam sympatyczny dzień u siotry i jej dzieciaków z moją rodzinką, a tu rano telefon, że siostrzenicę wysypało, a w jej przedszkolu jest ospa :eek: Tylko mój M miał w dzieciństwie więc czekam na rozwój wypadków :no:

Mik0łaj ma już pierwszą noc bez pieluchy za sobą.
Luuuzna-z wyjściem chłopaków na świat to różnie bywa,raczej nie przygotowuj się na 6.12.
moi wyskoczyli 17 a drugi 10 dni po terminie

Witam wszystkie Torunianki!!!:-):-):-) Nie pisałam bo miałam problem z netem ale już ok:tak:. Mam na imię Diana i mieszkam w okolicach "Kotłowni" czyli powiedzmy na Bydgoskim....Mój synek Alan urodził się 25 maja 2009 i jest kochany:-D. Nie wim tylko czemu przy moim profilu nie widać zdjęcia... Alanek jest teraz na etapie "baba", "gaga" i od wczoraj "pupa":) Do porodu się nie cofam bo to długa i nie koniecznie miła opowieść a dziś nie dam rady jej opisać..Mały je pięknie obiadki, z czego się bardzo cieszę...Jakoś nie mogę się dziś skoncentrować..Jeśli macie pytania-piszcie koniecznie. Ja tylko ponowie swoje...Czy któraś rodziła pod "opieką" dr Zwierzyńskiego?
Pozdrawiam mamuśki:happy:

Ale jak do 10 nie urodzę, to mnie wezmą do szpitala...a niby drugi termin mam na koniec grudnia:szok: Ale dla Pani dr to żaden problem, bo kieruje się ostatnim USG...i wg pomiarów powinnam urodzić właśnie koło 6...

Ale jak do 10 nie urodzę, to mnie wezmą do szpitala...a niby drugi termin mam na koniec grudnia:szok: Ale dla Pani dr to żaden problem, bo kieruje się ostatnim USG...i wg pomiarów powinnam urodzić właśnie koło 6...
Jak byłam na USG termin miałam na 1.01.a z @wyszło że na 7.01.Tydzień przeczekałam i uprosiłam lekarkę by dała mi skierowanie do szpitala a było wszystko ok i ona wolała żebym w domu czekała.Ale wiesz to moje 3 cie i wiek mam starszy jak na matkę i w końcu się zlitowała.

reklama
Witam wszystkie Torunianki!!!:-):-):-) Nie pisałam bo miałam problem z netem ale już ok:tak:. Mam na imię Diana i mieszkam w okolicach "Kotłowni" czyli powiedzmy na Bydgoskim....Mój synek Alan urodził się 25 maja 2009 i jest kochany:-D. Nie wim tylko czemu przy moim profilu nie widać zdjęcia... Alanek jest teraz na etapie "baba", "gaga" i od wczoraj "pupa":) Do porodu się nie cofam bo to długa i nie koniecznie miła opowieść a dziś nie dam rady jej opisać..Mały je pięknie obiadki, z czego się bardzo cieszę...Jakoś nie mogę się dziś skoncentrować..Jeśli macie pytania-piszcie koniecznie. Ja tylko ponowie swoje...Czy któraś rodziła pod "opieką" dr Zwierzyńskiego?
Pozdrawiam mamuśki:happy:

Jeszcze jeden Alan w Toruniu:-)
Ja jeszcze nie rodziłam, ale Szufarska się mną zajmuję teraz.

Do góry