• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toruń

reklama
Hej Kochane. Nie mam czasu ostatnio zeby tu zagladac, tym bardziej ze wrocilam do pracy. Jak tylko znajde chwile zajme sie nasza grupa zamknieta ( czyli grupa mam toruńskich) i przekaze dowodzenie Monice ktora jest z nas najbardziej aktywna, mam nadzieje ze Iza ( zalożycielka) sie ze mna zgodzi. Monika za jakis czas powinnas dostac w prywatnych wiadomosciach pytanie czy chcesz przejac grupe ode mnie i mam nadzieje ze sie zgodzisz :tak: Pozdrawiam was wszytskie bardzo serdecznie a szczegolnie nasze dwupaki :-D:tak:

Dziś u nas ciepło.Mikołaj wreszcie był na dworze.Dzisiaj przyniósł nocnik żeby zrobić sisi.
Widziałyście to Znaki zodiaku .Może któraś z Was się wpisze? __________________
007018982.png

reklama

jak tam samopoczucie jak ciąża mija wszytko ok? kto cię prowadzi,??? pisz co u ciebie

Dziewczyny gdzie w Toruniu robią dobry i tani masaż ciążowy?

łooo a co to za pomysł...nigdy nie słyszałam o niczym takim, na czym to polega i wogóle o co chodzi????

u mnie po Chiński jako tako...ważne że do przodu, są dni lepsze i gorsze. wiele jeszcze przede mną i zaczynam się martwic porodem, pewnie poźniej zaczne się bać a na koniec wpadne w panike....norma

zaczynam jakieś tam wyprawkowe zakupy i rozglądam się za wózkiem....podpowiedzcie na co zwrócić uwagę lub jakie wy macie wózki

chciałabym taki wielofunkcyjny z nosidełkiem wpinanym w wózek...3 funkcyjny taki

podoba mi się KADEX - Elipse...tani jak na taki wózek i chodzi mi żeby był po złożeniu mały.....
niestety Grako są za duże inne drogie....w komisach maja ceny z rekawa....a wózki co ludzie z ogłoszenia za 450zł sprzedaja używane w sklepie nowe kosztują po 700zł wiec się nie opłaca.....

mentlik w głowie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry