Chérie
Mama Danielka
a jest to wykonalne zeby samemu sobie zrobic ? czy to raczej wymaga pomocy drugiej osoby ??
ja robiłam sama

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jest to wykonalne zeby samemu sobie zrobic ? czy to raczej wymaga pomocy drugiej osoby ??
Mam pytanko do dziewczyn ktore na codzien nosza okulary albo soczewki i juz rodzily. Jak to wyglada w trakcie porodu? Mozna rodzic w okularach albo soczewkach?
może założymy nowy wątek "kiedy która urodzi-obstawianie"
ha ha ha dobreobstawianie jest nie fair bo wy fenka bierzecie i to "narzuca terminy"!!!
a ja mam pycha szarlotkę![]()
albo przyspieszy albo opóźniobstawianie jest nie fair bo wy fenka bierzecie i to "narzuca terminy"!!!
albo przyspieszy albo opóźni
ale do 31.12 chyba nie przenoszę:-)
soczewek z tego co wiem nie powinno sie miec na czas porodu z uwagi na mozliwa szybka interwencje z CC ... ak mi gin mowil ... a okulary jak najbardziej ... zawsze mozesz je zalozyc lub zdjac![]()