reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Karola nie bede pisała a nie mówiłam :-D ja znam swoj organizm na wylot i wiem jak cos jest dzinaczne a cos fika mi organizm :tak:
teraz głowa do góry i za 12 dni fikac z męzem :tak:

reklama
Pajka. Nie myśl tyle o fikaniu, w ciąży też sobie pofikasz, spokojnie :-D

O to to ja sie nie martwie :-D teraz walcze o te blizniaki na święta:-D albo na nowy rok

ja teraz zmykam bede Was odwiedzała bo mam 5 dni urlopu :) wiec do usłyszenia - kurtka dalej nie wiem czy łykac ten clo od dzisiaj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny. Czy już nie jest za późno na dziecko? Po 30stce? Wraz z mężem coraz częściej się nad tym zastanawiamy. Oboje mamy pracę, pieniądze również nie są problemem. Problemem okazuje się być upływający czas oraz jego brak w życiu codziennym. Jak to teraz pogodzi ć? Czy nie ma przeciwwskazań natury medycznej? Wydaje mi się, że to dla mnie ostatnia szansa na bycie mamą a mimo to mam z dnia na dzień więcej wątpliwości.
Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
[FONT=&quot]Annn[/FONT]
witaj, nie ma sie co martwic o wiek, ja mam skonczone 35 lat i ponad rok czekamy na fasolke... w planie mialam przed 35 rokiem zycia urodzic ale nie wyszlo... a pierwszego synka urodzilam jak mialam 30 lat... uwazam, ze to swietny wiek na ciaze i bycie mama bo czlowiek juz jest ulozony i stateczniejszy niz jak sie ma 20 lat choc to indywidualna bardzo sprawa...

wiesz ja juz cos dzisiaj przeczuwałam, ze dostane @ tempka spadła do 36,3 wiec byłam pewna , ze dzis albo jutro przybedzie;-)
pajkaa - szkoda wielka - juz wszystkie mialysmy nadzieje...
z tym clo to mysle ze mozesz wziac tak czy inaczej bo generalnie mozna go zaczac w 3,4,5 dc... ja kiedys bralam od 5dc a teraz bralam od 3dc... wstrzel sie w srodek - najwyzej owu bedzie dwa dni pozniej...

Witam
Ja (wiem, że od "ja" się nie zaczyna ;-):-))mam 36 lat i też staram się o dzidzię. Zawsze chciałam miec trójeczkę no i nastała ta chwila. Też jestem pełna obaw czy się uda, a jak się uda to czy wszystko będzie ok, ale trzeba być dobrej mysli:tak::-). Ja już mam dwóch fajowych synków i jestem po dwóch poronieniach, więc trochę z mężem przeszliśmy ale mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze. Więc głowy do góry i wypatrujmy bociana;-):tak::-)

pajkaa - szkoda wielka - juz wszystkie mialysmy nadzieje...
z tym clo to mysle ze mozesz wziac tak czy inaczej bo generalnie mozna go zaczac w 3,4,5 dc... ja kiedys bralam od 5dc a teraz bralam od 3dc... wstrzel sie w srodek - najwyzej owu bedzie dwa dni pozniej...

Gosiu tak, ale dzisiaj bym miała 1 dc - gdyby brac pod lupe , ze dzisiejszy dzien nie liczymy z plamieniami , a nie wiem czy on nie zaszkodzi :(

Gosiu tak, ale dzisiaj bym miała 1 dc - gdyby brac pod lupe , ze dzisiejszy dzien nie liczymy z plamieniami , a nie wiem czy on nie zaszkodzi :(
a trzeba bylo isc do tego gina sie chociaz zapytac... nie mozesz zadzwonic?? ja ostatnio do swojego dzwonilam zapytac czy mam brac i ile??

chiara - witaj i zycze powodzenia... razem bedzie razniej...

reklama
Gosiu ja do niej maila napisałam i ona powiedziała, zeby wliczyc co cyklu te plamienia, ale ja nie wiem czy wiesz pod pojęciem plamienia ona ma jakies mega plamienia i czy wzieła pod uwage ten dzien przerwy - bo mi sie wydaje , ze chyba nie

Do góry