reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja po raz pierwszy dostałam dziś takiego kopniaka, którego czuć było na dłoni przyłożonej do brzuszka, a nie tylko w brzuszku w środku, i ogólnie dzidzi moja żywiołowa,
w przyszłym tygodniu idę na połówkowe USG i mam nadzieję, że poznam płeć :)
Katik piękny brzunio :-)

reklama
ja po raz pierwszy dostałam dziś takiego kopniaka, którego czuć było na dłoni przyłożonej do brzuszka, a nie tylko w brzuszku w środku, i ogólnie dzidzi moja żywiołowa,
w przyszłym tygodniu idę na połówkowe USG i mam nadzieję, że poznam płeć :)
Katik piękny brzunio :-)

Gratuluje, mi się już udalo z parę takich kopniaczkow uswiadczyc, niestey mąż się jeszcze nie załapał;-)

noooo i wstałam nawet,zjadłam,napaliłam w piecu (bo w domu 16 stopni,brrr-jak tu się nie przeziębić?)...
aga,poza opuchniętymi powiekami -nic mi nie jest:-):-):-)
zasiadam dom pisania pracy,może choć jedna strona mgr się pojawi;-);-);-)

Cześć kobiety te wyspane i te mniej wyspane.
Po wczorajszej nocnej randce z komputerem dziś postanowiłam ,ze zobaczymy sie dopiero popołudniu ale jak on tak leży to nie mogłam się oprzeć włączeniu ;-):-D
Jestem lekko przytłumiona bo zasnęłam około 3 na kanapie a do sypialni trafiłam o 6 jak Szanowny szykował się do pracy a juz o 7.20 budzi i szykowanie młodego do szkoły( moj samodzielny 11-latek :-D) potem kawa z koleżanką a teraz czas na prozę życia za jakiś obiad trzeba sie zabrać a mnie sie nie chce z kanapy ruszyć. W Pl dziś święto wiec wy pewnie na obchodach i rodzinnych obiadkach tak wiec życzę wszystkiego dobrego z okazji święta Niepodległości.

Waniliowa dla ciebie specjalne Dzień Dobry:-)

elvie3 uwazaj bo jak zamierzasz tak awansować to jeszcze zostaniesz szefem szefów i co wtedy .....a tu ciąża trwa tylko 9 miesięcy ;-);-)

Kwiatuszek gratulacje ....pewnie przyszły tata szleje ze szczęścia ,ze może poczuć szkraba:-)

ps.muszę ustawić sobie polska klawiaturę bo dłużej zajmuje mi poprawianie liter niż pisanie :wściekła/y:

dziewczyny mam pytanie do tych z Was, które mają już dzieciaczki i szczepiły je na meningokoki i pneumokoki. Kiedy robi się te szczepienia i jakie nazwy mają te szczepionki? czy są drogie? i czy mają rtęć?
Hania ma niecałe 2 latka, ciekawe czy nie za późno

Czesc dziewczyny.Tu ja wrocilam.
ufff co to byly za nerwowe tygodnie.
Bylam juz 2 razy w szpitalu.
Wreszcie pozbylam sie bakterii z pochwy i moczu.
Szyjke sprawdze w piatek i mam nadzieje, ze bedzie wszystko w porzadku wkoncu non stop leze a no i jakby sie dalo to plec rowniez.
Propos boli dokladnie z tego powodu bylam w szpitalu..bolal mnie krzyz, pdbrzusze jak na okres a do tego skurcze..no wiecie co?? Ale dostalam magnez i nospe i diphergan jakos mnie rozluznilo i juz mneij boli...
Ciagle jestem glodna.Przytylam 5 kg ale mam juz duzy brzusio!
Kopniaczki czuje szczegolnie rano i wieczorkiem!!
Sciskam Was wszytskie i dobrej nocki zycze!

Nooo!!! Witaj ponownie!!! :-):-):-) Już się martwiłam o Ciebie! :-D Nawet dziewczyn pytałam czy nie wiedzą coś co z Tobą? Na szczęście wróciłaś i miejmy nadzieję że wszystko będzie w porządku! W każdym razie pozdrawiam serdecznie Ilonko!!! :laugh2:

reklama
No to ja może oficjalnie rozpocznę świętowanie połówkowe;-)
Dziś mój suwaczek pokazał 20tc :-)
Nie świętuję specjalnie, ale bardzo się cieszę, że teraz to już z górki będzie.

Wczoraj zaszalałam - zrobiłam zakupy ciuchów ciążowych w C&A i H&M, wydałam mnóstwo kasy i mam nadzieję, że już żadnych ciuchów dla siebie do końca ciąży kupować nie będę musiała ;-)

Ilona - miło Cię znów widzieć :-)

Ostatnia edycja:
Do góry