reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak, rozumiem.....z tym ze jak zaraz przed porodem ordynator robil mi usg to powiedzial ze to jest najwyzej 40 tydzien, i badz tu madry:/ Jezeli naprawde sie martwisz i czujesz , ze moze byc sos nie tak to dla switego spokojupodjedz do szpitala niech ci zrobia ktg, bedziesz spokojniejsza.

reklama
GIEOSKA niestresuj się:tak:bedzie dobrze jeszcze nie jesteś tak daleko po terminie jak juz pisałam rodziłam w 42 tc a wody dalej czyste były:tak:ps.możesz jechac do szpitala i poprosić o zbadanie wód ;-)mój M rozmawiał z ginem o tym i dlatego mi zbadano bo także się martwilismy :tak:

Royana jak dobrze że sie odezwałaś! :) czekałyśmy na Ciebie:-) ciesze się że poród tak szybko ci poszedł. Wiem że cie pewnie jeszcze boli ale to minie niedługo i bedziesz mogła tańcować z radości;-):-) Koniecznie nam pokarz swojego maluszka kochanego!:-) Alenek na pewno słodziaczek jest. No i nie martw sie nóżką myslę że da sie to skorygować do puki jeszcze jest malutki i nie chodzi. buzka
Gosia nie martw sie kochana, jeżeli ordynator tak powiedział to pewnie tak bedzie okej. No jezeli bedzie cie coś niepokoiło to oczywiście od razu do szpitala. Tulam mocno

Ja wróciłam z miasta.
Byłam zobaczyć te dywany i już nawet sobie jeden upatrzyłam wiec za godzinę jak mąż wróci zje to pojedziemy kupić :tak:

zadzwonilam do szpitala...i mam sie jednak stawic w pon rano na 8 wiec jeden dzien do przodu...i obecnie sa miejsca...mam nadzieje ze do pon tak zostanie...
dzieki dziewczyny za pocieszenie ale wiecie jak to jest...

Hej Agniesiak :-) jak samopoczucie dzisiaj?
A dobrze, dziękuję:) troszkę zmęczona jestem bo wstałam dzis o 5:00 ale już siedzę w piżamce pod kocykiem i serial ogladam:)

Mi sie wszystkie podobają ale kupiłabym czarne albo te brazowe:) Bo fioletowe to kolor sezonu to za rok mogą już byc takie.. no ale wszystkie mi się podobają:)

A dobrze, dziękuję:) troszkę zmęczona jestem bo wstałam dzis o 5:00 ale już siedzę w piżamce pod kocykiem i serial ogladam:)
oj ale zazdroszcze...też bym posiedziała pod kocykiem z gorącą herbatką :tak: odpoczywaj odpoczywaj :tak: ja jeszcze pół godzinki i kończe prace jeszcze tylko dojechać do domu i też będzie fajnie :-)

zadzwonilam do szpitala...i mam sie jednak stawic w pon rano na 8 wiec jeden dzien do przodu...i obecnie sa miejsca...mam nadzieje ze do pon tak zostanie..
Gosiu dobrze że zadzwoniłaś do szpitala :tak: także jeszcze weekend w domku z córcią i mężem a w poniedziałek już do szpitala :-) no chyba że Kacperek zechce wczesniej wyjść ;-) będzie dobrze!

Ja wróciłam z miasta.
Byłam zobaczyć te dywany i już nawet sobie jeden upatrzyłam wiec za godzinę jak mąż wróci zje to pojedziemy kupić :tak:
Kinga fajnie że dywan upatrzyłaś :-) pochwalisz się nam później jaki wybrałaś? ;-)

Joasiu czy ja dobrze widzę...masz 37dniowe cykle? :eek: współczuje...ale niedługo dzidzia napewno się uda :tak: a później to w sumie dobrze takie długie odstępy od @ ;-) ja też liczę na sierpniowego bobaska ;-):tak::-)

Joasiu czy ja dobrze widzę...masz 37dniowe cykle? :eek: współczuje...ale niedługo dzidzia napewno się uda :tak: a później to w sumie dobrze takie długie odstępy od @ ;-) ja też liczę na sierpniowego bobaska ;-):tak::-)
37 to przy dobrych wiatrach...nawet po 42 :/ z jednej strony to fajnie ale sa dwie strony medalu.... Po pierwszej ciazy wyszło mi Hashimoto( nie wiem czy tak to sie pisze) i mysle ze to tez po troche temu.

reklama
Do góry