reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
czy macie jakies dziwne dzwieki z brzuszka? pisalam juz o tym klikaniu :) nie wiem czym ona to robi, czy kopie jakis flaczek i on taki odglos daje ? smiesznie :-D

A gdzie leży Twój tata ( w jakim szpitalu)?- jeśli wolno spytać.
Monia na Strzalowskiej na onkologii.

helou
nudzi mi sie :dry:
zjadlam pierozki z slodkim serkiem z sosem malinowym a teraz wcinam mentosy...
Madziara-kr ja dotrwalam wczoraj do Plagi ale w polowie przelaczylam bo jak byly jakies sceny zgrozy to sie balam i maly mnie kopal to sobie odpuscilam jednak sama w domu nie moge ogladac takich filmow:)

reklama
Wrocilam z miasta i mam dosc juz nie jade sama do centrum zajelo mi to ponad 3 godz a czapeczki nie znalazlam ani w smyku ani w 5-10-15 ani w h&m porazka. Za to weszlam do lumpka byla dostawa kupilam nowiutka czapeczke bawelniana z misiem za 2 zl i nowe buciki z owieczkami takie skarpetowe i ogrodniczki nexta piekniusie i pajaca welurowego niebiesciutkiego i jeszcze bluzeczke z ekipa kubusia puchatka jestem zadowolona troche na poprawe humoru:)
No ale powrotna droga to byl jakis koszmar do domu dwoma tramwajami musialam dojechac wiec poszlam na pierwszy a tam kurna tyle ludzi ze na schodach stali i sie nie zmiescilam to musialam kilosa z zakupami zrobic ok potem czekalam pol godziny na drugi bo jakas awaria byla przyjechal prawie pusty no ja oczywiscie plaszcz rozpiety brzuch na wierzchu zeby nie bylo a tam normalnie wojna o miejsca co podeszlam do wolnego to mnie mocher podsiadal chyba z 5 razy juz siadam a tam mi sie doslownie pod siedzenie pchaja i sobie siadaja grrr bylam taka wsciekla i sie tylko na mnie gapia tzn na brzuch i zadowoleni ze im sie udalo usiasc poszlam na tyl do domu pol godziny jazda znowu a ludzi w tramwaju na drugim przystanku weszlo tyle ze na metr kwadratowy chyba z 10 osob koniec nie jade juz sama do miasta bo bezczelnosc mocherow nie zna granic!!!

Do góry