reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
U nas noc tragiczna. Maja gorączkowała ciągle budziła się i majaczyła. Po podaniu nurofenu nad ranem spokojnie zasnęła. Nie wiem co jej jest, wczoraj skarżyła się na ból brzuszka. A tak się cieszyłam że tyle zdrowa była i do przedszkola chodziła:-:)-(
Pogoda za oknem deszczowa, czy to się już nigdy nie zmieni?:crazy::crazy:

O joj!!!Trzeba chyba pojsc do lekarza!Majaczenie to już powazniejsza rzecz!A jak apetyt?

Witam po długiej przerwie ....
Wybaczcie nie mam czasu na pisanie...ale regularnie staram sie czytac co piszecie:tak:

Witam wszystkie nowe mamy:-):-)

Anaklim kochana juz niedługo bedziesz rozdwojona-jak ten czas leci:szok:
A niedawno to ja narzekałam że juz mi ciężko i chce juz Emila w ramionach trzymać ;-)

U nas w skrócie tak: Emiś zdrowy i radosny, śpi w nocy-zasypia o 20, wstaje do niego o 1.30 a potem koło 6 rano-życ nie umierac :-)
W dzień jest bardziej aktywny ale tez ładnie śpi. A nawet jak nie spi to lezy spoojnie i slucha sobie muzyki albo cos do siebie gada.
W przyszłym tyg. mamy szczepienie i wizytę w poradni preluksacyjnej-mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie i nie każą nam czekać :-)

Lece do mojego misia rysia...buziaki

Witam!!!:tak::tak::tak::tak:
Jaka masz śliczna rodzinke!!!!!;-):-)

Witam.

Tak chodzilo mi o te skojarzeniowe szczepionki, mam juz recepte ale jeszcze nie wykupilam.Moja kosztuje 235 zl wiec troche da po kieszeni:cool:ale jak trzeba to nie ma wyjacia.

Matko jak drogo!!!!A te mniejsze skojarzone ile???!!!:szok::szok::szok:

reklama
hej ale sporo popisalyscie. jakie macie pomysly na gwiazdke dla swoich mezow?? i dzieciaczkow. w sumie mam bardziej problem z M bo nie mam zadnego pomyslu co mu kupic. doradzcie cos.

hej ale sporo popisalyscie. jakie macie pomysly na gwiazdke dla swoich mezow?? i dzieciaczkow. w sumie mam bardziej problem z M bo nie mam zadnego pomyslu co mu kupic. doradzcie cos.

Ja jeszcze nic niewymyśliłam. Choć kiedyś prosił mnie mój M zeby jak zaczne prace to zeby kupic mu gitare!;-):-D

hmm kurczę ja też nie wymyśliłam nic jeszcze. dla Huberta pewnie jakaś zabawka, no a dla M pojęcia nie mam:sorry:

Anaconda jak tam Maja się czuje. Zdrówka życzę.

Ostatnia edycja:
Karola zasnela,a Gosia oglada dobranocke....wiec mam chwilke....
Dla meza to pewnie nic nie kupie na gwiazdke,nie zasluzyl-no chyba ze rózge :-D
Mamy nadal ciche dni,gadamy tylko sluzbowo...he,he....

reklama
Do góry