reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Nie poddawaj sie Emira jak masz dokumenty i wiesz ze Ci sie kasa nalezy odwolaj sie albo dzwon zalatwiaj mowie Ci moja siostra tyle razy miala problemy z takimi zalatwiankami bo pracuja jacys ludzie niedouczeni i jej np rachunki ciagle za wysokie przysylali albo upomnienia a i kaski tez raz nie dostala ciagle dzwonila albo pisala pisma i za kazdym razem przepraszali oni licza na to ze obcokrajowiec sie podda nie upomni tylko glowe spusci i maja do przodu kase albo zwyczajnie glupki pracuja tam gdzie nie powinni wiec glowa do gory i walcz o swoje pieniazki!!!!Teoretycznie sie da - trzeba sie odwolac i uzasadnic dlaczego uwazam ze ich decyzja jest niesluszna ale to moze byc takie wozenie sie z nimi. Napewno bedziemy probowac. Ale na chwile obecna jest mi delikatnie mowiac przykro bo okazuje sie cztery lata pracowalam zeby jakis niedoinformowany urzedas powiedzial NIE bo nie ma o niczym pojecia. To jest prawie 500 funtow (czyli ponad 2,5 tys zl) miesiecznie przez 9 miesiecy. A przez jakiegos dupka! moge tego nie dostac
Fajnie ze sobie radzicie. Bardzo sie ciesze jak ktos wraca i mu sie fajnie ukladaA z tym uciekaniem zycia przez palce to masz calkowita racje. Nam juz tak ponad 4 lata uciekly. Dlugo moglabym o tym pisac.
luuuzna
Mama Alanka
Dostalam od teściowej sliczne pajacyki (takie grubsze na długi rękawek:-)), spodenki i bluzeczkę w komplecie i elegancką koszulę w mini mini wersji

To się Alan będzie stroił
teraz Londyńczyków oglądam - dla mnie powtórka, bo jestem odcinek dalej zawsze niż w tv;-)

teraz Londyńczyków oglądam - dla mnie powtórka, bo jestem odcinek dalej zawsze niż w tv;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dostalam od teściowej sliczne pajacyki (takie grubsze na długi rękawek:-)), spodenki i bluzeczkę w komplecie i elegancką koszulę w mini mini wersji
ja tez sobie sciagam wczesniej i ogladam do przodu odcinki
no nie żartujcie że nie wiecie co to prażony ser
pychota! mea już wam wszystko wytłumaczyła![]()
a nie wiedzialam bo u nas sie to zwie ser w panierce

karnitynka1982
Fanka BB :)
Zwal jak zwal ale jaka ja mam na to cudo ochotea nie wiedzialam bo u nas sie to zwie ser w panierce![]()
luuuzna
Mama Alanka
ja tez sobie sciagam wczesniej i ogladam do przodu odcinki![]()
Jedyny serial jaki oglądam

Chérie
Mama Danielka
Zwal jak zwal ale jaka ja mam na to cudo ochote)))))))))
ehehehe, takie prawdziwe cuda to niestety tylko na Słowacji lub w Czechach

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jedyny serial jaki oglądam![]()
ja jeszcze kilka ogladam