reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
chorobcia!!!No jak ja jestem to żadnej nie ma!!!:-:)-:)-:)eek::eek::eek:

ja już jestem i się melduje. Hubert ładnie zjadł kaszkę i śpi:tak:

o kurczę ale fajny misio. dziewczyny od kiedy można zacząć czytać bajki dzieciom?, ale tak żeby coś czaiły z tego. ja w sumie to od początku małemu czytam, on nic pewnie jeszcze z tego nie rozumie, ale czasami ładnie słucha no i zasypia:tak:

Dla meza to pewnie nic nie kupie na gwiazdke,nie zasluzyl-no chyba ze rózge :-D
Mamy nadal ciche dni,gadamy tylko sluzbowo...he,he....

oj aż tak?

A widzialyscie takie smoczki dla maluchow?:-D:-D:-D
http://img476.imageshack.us/img476/9404/smoczki4hx.jpg

Moze na gwiazdke ktoras kupi...hi,hi....

:-D:-D:-D niezłe, ale mój jest bez smoczkowy:tak:

A widzialyscie takie smoczki dla maluchow?:-D:-D:-D
http://img476.imageshack.us/img476/9404/smoczki4hx.jpg

Moze na gwiazdke ktoras kupi...hi,hi....

Masakra!!!:szok::szok::szok:

Ja po pracy,M takiego newsa sprzedał mi dziś,że :szok:.Tylko siedzę i kwiczę ale o tym gdzie indziej;-):tak:.

Jakiego????

ja już jestem i się melduje. Hubert ładnie zjadł kaszkę i śpi:tak:

o kurczę ale fajny misio. dziewczyny od kiedy można zacząć czytać bajki dzieciom?, ale tak żeby coś czaiły z tego. ja w sumie to od początku małemu czytam, on nic pewnie jeszcze z tego nie rozumie, ale czasami ładnie słucha no i zasypia:tak:

Zazdroszcze Ci mo nie chce w ogóle nic mlecznego tylko czasem serek, dzisiaj zrobialam mu w butelce kakao i tez troszke chlipnal! Teraz spi moze zaraz mu zrobie kaszke i dam mu przez sen moze akurat sie uda!
A co do bajek to ja tez vcaly czas czytam mojemu do snu,ale niezabardzo slucha!!!:eek::eek::eek::eek:

Spadam na house'a!

hej dziewczyny można się dołączyć ?

pewnie, że można, a powiesz nam coś więcej o sobie?

Zazdroszcze Ci mo nie chce w ogóle nic mlecznego tylko czasem serek, dzisiaj zrobialam mu w butelce kakao i tez troszke chlipnal! Teraz spi moze zaraz mu zrobie kaszke i dam mu przez sen moze akurat sie uda!
A co do bajek to ja tez vcaly czas czytam mojemu do snu,ale niezabardzo slucha!!!:eek::eek::eek::eek:

sundey to mleka Ci nie pije, a jogurty itp.?

Spadam na house'a!

ja czekam na "Tancerzy"

jasne że mogę:-) więc tak jestem z Lublina mam 34 lata jestem mama dwóch chłopców OLi ma 5,5 roku Miki ma 15mc póki co jestem z nimi sama, Oli chodzi do przedszkola Miki z nianią siedzi a ja pracuje

no to witam jeszcze raz.
a można wiedzieć czym się zajmujesz? jakiego rodzaju praca? no i z której części lublina jesteś?

Hubert śpi już od 20.00, ale ciii.... nie chwalę go, bo zawsze jak się pochwale to potem mam jazdę....

no i chyba wszystkie na Haus'a poszły:-(

Witam.

Tak chodzilo mi o te skojarzeniowe szczepionki, mam juz recepte ale jeszcze nie wykupilam.Moja kosztuje 235 zl wiec troche da po kieszeni:cool:ale jak trzeba to nie ma wyjacia.

A w jakiej ty jestes przychodni strasznie droga i dlaczego masz sobie kupic, Ja chodze na tymiankową i za 5w1 płace 100zł i oni maja ja na miejscu. Wiadomo ze na dzieciach sie nie oszczedza ale tez po co nieporzebnie wydawac. Zorientuj sie jeszcze bo o takiej cenie nie słyszalam. No i jesli to jest 6w1 to pomysl o 5w1

reklama
sundey to mleka Ci nie pije, a jogurty itp.?

Jogurty i jakies serki nawet nawet, lubi twarozek. Wlasnie mi zjadl przez sen 100ml kaszy-dobre i tyle!

jasne że mogę:-) więc tak jestem z Lublina mam 34 lata jestem mama dwóch chłopców OLi ma 5,5 roku Miki ma 15mc póki co jestem z nimi sama, Oli chodzi do przedszkola Miki z nianią siedzi a ja pracuje

Hej! Mamy w podobnym wieku synka?A gdzie rodziłaś drugiego chłopaka?

Ja to zaraz spadam. Jutro znowu mam na 7.30-tylko na szczescie Wojtek ma wolne wiec zostaje z malym.:-)

Do góry