reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A w jakiej ty jestes przychodni strasznie droga i dlaczego masz sobie kupic, Ja chodze na tymiankową i za 5w1 płace 100zł i oni maja ja na miejscu. Wiadomo ze na dzieciach sie nie oszczedza ale tez po co nieporzebnie wydawac. Zorientuj sie jeszcze bo o takiej cenie nie słyszalam. No i jesli to jest 6w1 to pomysl o 5w1

Ja chodze na Jutrzenki i tez mialam ta mniejsza skojarzona i tez 100zl bylo i na miejscu-nie musialam chodzic sama kupowac do apteki.

reklama
Dobra laski spadam, moze zajrze jutro popoludniu albo wieczorkiem, bo moze po pracy pojedziemy na jakies zakupy do markieta;-) coś powazniejszego kupic, jakie zapasy moze no i papier "dupny" bo juz ni ma!;-):-D:eek::rofl2:
Spokojnej nocki kochane!!!!:tak::tak::tak:

Jogurty i jakies serki nawet nawet, lubi twarozek. Wlasnie mi zjadl przez sen 100ml kaszy-dobre i tyle!

Ja to zaraz spadam. Jutro znowu mam na 7.30-tylko na szczescie Wojtek ma wolne wiec zostaje z malym.:-)

to dobrze, że je chociaż jogurty i serki.

ha jak nie chcesz zaspać to ja Ci mogę Huberta na noc podesłać on wstaje o 5.00 jak dobrze pójdzie to o 6.00 na pewno nie zaśpisz:-D:-)

Dobra laski spadam, moze zajrze jutro popoludniu albo wieczorkiem, bo moze po pracy pojedziemy na jakies zakupy do markieta;-) coś powazniejszego kupic, jakie zapasy moze no i papier "dupny" bo juz ni ma!;-):-D:eek::rofl2:
Spokojnej nocki kochane!!!!:tak::tak::tak:

papa

ja na zakupy w sobotę się wybieram, a jutro sama cały dzień. M wybiera się na gokarty po pracy. szef im stawia;-)

reklama
Do góry