reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

wyobraźcie sobie, że Niki jeszcze spi :szok: Żeby tylko chora nie była :confused2:

Natalieczka, muszisz postawić na swoim z tym paleniem. U nas też na początku kręcili nosem, ale niema palenia wcale, nawet w kuchni i koniec :no:

Mamita, dobrze, że wyjaśnili sprawę z tymi owsikami :tak:

Agnes, mój M uważa że piatek 13 to szczęśliwy dzień :-p

A ja dzisaj z Niki na rehabilitacje więc zaraz zmykam :tak:

A i jeszcze anabubka, kazała przekazać, że wywaliło ją z bb, jak będzie mogła to jeszcze zajrzy :tak:

reklama
witam ledwo żyję :-( wczoraj mąz był na kroplówce w szpitalu potem nie chcieli go puscic ale w koncu postawili ultimatum ze albo zostaje albo pojdzie na zwolnienie bo do pracy sie nie nadaje :-( wysokie ciśnieni i stan przed zawałowy :-:)-:)-( ja tez nie najlepiej sie czuje jak dzis rano zaczelam kaszleś to bol mi w nerki wszedł i nie chce wyjśc ale musze sie jakos pozbierac bo musze zawiezc zwolnienie do pracy do męza ,popłacic rachunki ale nie jade samochodem bo nie dam rady łamie mnie okrutnie :-(
Dołączam sie do życzeń dla Antoniego

JOANNA oj wspolczuje :-(
3 mam kciuki za M a wiec M jest w domu ?I do kiedy ma to zwolnienie ?

Ja szukam papierow do urzedu Slonce u mnie zaszlo :-(
Jak znajde do glowe musze umyc Ubrac sie i Oli Ja nakrmic i ja sniadanie zjesc i ide w zory :-)

na razie 2 tygodnie bo tak wypisują a potem pewnie znowu 2 tygodnie
zobaczymy co EKG wykaze po 2 tygodniach ,bo podczas badania lekarka cos tram wychwyciła ze jest nie tak szkoda ze mąż zabral wszystkie badania ze soba to bym napisała dokladnie

lipomal to syrop na bazie kwaitu lipy,dziala napotnie-co jak polopiryna na doroslych,to koniecznie kup wapno w syropie-sanosvit,wit c w kroplach tez:tak:wapno i c 2-3razy dzinnie.lipomal tez moze byc 3razy po 5ml o ile na dwor nie wyjdziecie.
czesto wietrz mieszkanie,to podstawa!powietrez sie nawilzy i wywieje wszytskie bakcyle
Nie ma opcji na wietrzenie mieszkania...A już tym bardziej na nawilżanie powietrza...Tu jest okropna wilgoć-grzyb prawie na każdej ścianie taki czarny wyłazi...Ale pocieszam się że to jeszcze tylko niecały miesiąc został...Jeszcze troszkę...

Witam porannie:-):-)
A u nas nadal zachmurzone a nie dość tego to jeszcze dzisiaj do teściowej na cały weekend muszę jechać - wcale mi się to nie uśmiecha.:crazy::crazy:
W ogóle ostatnio to nic mi się nie uśmiecha:crazy::crazy: a na dodatek dzisiaj piątek 13-ego:-p:-p:-p
Hihi współczuję wyjazdu do teściowej...Ja z moją bym chyba nie wytrzymała tyle czasu :-D

witam ledwo żyję :-( wczoraj mąz był na kroplówce w szpitalu potem nie chcieli go puscic ale w koncu postawili ultimatum ze albo zostaje albo pojdzie na zwolnienie bo do pracy sie nie nadaje :-( wysokie ciśnieni i stan przed zawałowy :-:)-:)-( ja tez nie najlepiej sie czuje jak dzis rano zaczelam kaszleś to bol mi w nerki wszedł i nie chce wyjśc ale musze sie jakos pozbierac bo musze zawiezc zwolnienie do pracy do męza ,popłacic rachunki ale nie jade samochodem bo nie dam rady łamie mnie okrutnie :-(
Dołączam sie do życzeń dla Antoniego
I ja się do życzeń dołączam :tak:
Co do męża-współczuję...Niech się kuruje,odpoczywa :tak::tak:

reklama
Oj jakos mala aktywnosc na bb teraz :-(
Ja sie ubralam Poszukalam tych papierow potrzebnych Oliwka wlasnie zjadla kaszke Ubiore ja i idziemy U mnie dzis wieje :-(
A ja musze daleko z nia isc Mam nadziedzieje ze sie nie rochoruje
DO POZNIEJ MAMUSKI

Do góry