E
etna36
Gość
Dziewczyny coś pisały, że dwie próby wywołania się nie udały i dzieciątko chyba się nie spieszy na ten nasz świat, a mężuś jej ucieka :-(, to chyba było na samopoczuciu...
Są jakieś wieści od Mary?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny coś pisały, że dwie próby wywołania się nie udały i dzieciątko chyba się nie spieszy na ten nasz świat, a mężuś jej ucieka :-(, to chyba było na samopoczuciu...
Są jakieś wieści od Mary?
Witam Listopadowki. Kurcze no mam juz dosyc tego czekania,czop poszedl w cholere wczoraj przed poludniem a tutaj nadal cisza..normalnie mozna oszalec!!
Ups.. chyba moj organizm zaczyna sie oczyszczac.. lece do lazienki!
W niedzielę wybieram się z M ogarnąć groby po Wszystkich Swietych i tam obok jest Srebrzysko-szpital dla obłąkanych to moze mnie tam zatrzymaja;-) jakby co zaklepie Ci miejscemoze nam znajda jakis zaklad dla oblakanych ciezarowek co nie![]()
może jeszcze dzisiaj Twoje maleństwo przyjdzie na świat :-)
Ja dzisiaj jakaś taka bez jaj jestem... Niby mam 2 dni do terminu a wczoraj się dowiedziałam, że jak do 20 będzie cisza to 23 mam się zgłosić na wywołanie...
Poczekaj aż Cię te gołąbki przegonią![]()
kurczę, a ja tydzień po porodzie i twierdzę, że więcej dzieci mieć nie będę :-( może to dlatego, że miałam cc i boli mnie do tej pory brzuch i kręgosłup :-(
eh sn pobolałoby trochę i już, a po cc to czuję się masakrycznie :-(
wiadomosc od MARY :
podwojna proba wywolania porodu niestety nic nie dala :-( Mary nadal w dwupaku, a L. wyjezdza. dziewczyna jest w rozsypce ...:-(