reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam Listopadowki. Kurcze no mam juz dosyc tego czekania,czop poszedl w cholere wczoraj przed poludniem a tutaj nadal cisza..normalnie mozna oszalec!!
Ups.. chyba moj organizm zaczyna sie oczyszczac.. lece do lazienki!

może jeszcze dzisiaj Twoje maleństwo przyjdzie na świat :-)

Ja dzisiaj jakaś taka bez jaj jestem... Niby mam 2 dni do terminu a wczoraj się dowiedziałam, że jak do 20 będzie cisza to 23 mam się zgłosić na wywołanie...

może jeszcze dzisiaj Twoje maleństwo przyjdzie na świat :-)

Ja dzisiaj jakaś taka bez jaj jestem... Niby mam 2 dni do terminu a wczoraj się dowiedziałam, że jak do 20 będzie cisza to 23 mam się zgłosić na wywołanie...

Natalunia, to będziesz dziś leciała do tego szpitala czy poczekasz jeszcze te umowne 2 dni?

CZesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam . Widze ze wielkie oczikwanie trwa. My nadal tez w dwupaku . Czekamy na wynik posiewu czy antybiotyk pomógł. Ledwo wstaje z łóżka nadal skurcze ale mały rusza sie coraz mniej wiec lekarz powiedział ze jak skurcze sie zwieksza biora mnie na sale i cc. Wiec mam nadzieje ze moze to juz jutro bo dzis to nie chce

Czesc dziewczynki. Ja tylko na chwilke... przepraszam za moja nieobecnosc ale mam male problemy rodzinne i nie mam glowy na forum... Mam nadzieje ze u Was wszystko ok bo nie mam sily nadrabiac....:zawstydzona/y:

Chcialam Wam tylko przekazac ze Katrenki czuje sie w miare dobrze. Malutka jest przekochana i bardzoooo grzeczna, placze tylko gdy chce jesc. Chyba chce zrekompensowac mamusi trudny porod :tak:;-) Katrenki ma nadzieje ze dzis ja wypisza i juz nie dlugo sama bedzie Wam mogla zdac relacje :tak:;-)

Pozdrawiam i zycze milego dnia ;-)

kurczę, a ja tydzień po porodzie i twierdzę, że więcej dzieci mieć nie będę :-( może to dlatego, że miałam cc i boli mnie do tej pory brzuch i kręgosłup :-(
eh sn pobolałoby trochę i już, a po cc to czuję się masakrycznie :-(

Ja sie wlasnie boje ze nie urodze sn! Nie znioslabym bolu po cc, za bardzo sie juz napatrzylam na kolezanki po cc. Tylko jak tak dalej pojdzie to albo beda wywolywac albo cc, a wtedy chyba im uciekne :-D

wiadomosc od MARY :

podwojna proba wywolania porodu niestety nic nie dala :-( Mary nadal w dwupaku, a L. wyjezdza. dziewczyna jest w rozsypce ...:-(

Biedna Mary, tak mi jej zal...Musi czuc sie okropnie! Ale nie martw sie kochana, wszystko sie ulozy!!!

reklama
MALINA PISZE :):

"Hej. Mój mały to twardziel. Siedzi we mnie nadal, ale przestraszył się oksytocyny zaczeły sie skurcze. Całą noc bolało co 4 min. a teraz cisza...Ale odszedł mi legendarny czop. Myślałam, że to coś przyspieszy...Nic z tego. Pozdrawiam"

Do góry