alo laski wstawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pochorowalyscie sie wsytkie czy co??????????????
wzucilam pare fotek na nk:-)
dzis spacerek do zkoly,ale zis jak nie pada to z przyjenoscia pojde
Dla naszego kochanego bezsennego Toniego z okazji 1 urodzin najlepszego zyczenia od zimnej e-cioteczki![]()
i ja juz jestem :-)
I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN PIERWSZO URODZINOWYCH DLA TONIEGO
U mnie nocka fajna Oliwka obudzila sie 2 razy Ale G do niej wstawal Ja ja nakarmilam juz o 5,30 Ja niedawno wstalam A Oliwka wlasnie oczka otworzyla Dzis kilka soraw na miescie do pozalatwienia Wiec nudzis sie nie bede :-)
No i jeszcze najważniejsze
Wszystkiego naj naj naj dla Antoniego![]()
bardzo dziękuję za życzonka w imieni Toniego bezssennego rozrabiakiwitam ledwo żyję :-( wczoraj mąz był na kroplówce w szpitalu potem nie chcieli go puscic ale w koncu postawili ultimatum ze albo zostaje albo pojdzie na zwolnienie bo do pracy sie nie nadaje :-( wysokie ciśnieni i stan przed zawałowy :--
-( ja tez nie najlepiej sie czuje jak dzis rano zaczelam kaszleś to bol mi w nerki wszedł i nie chce wyjśc ale musze sie jakos pozbierac bo musze zawiezc zwolnienie do pracy do męza ,popłacic rachunki ale nie jade samochodem bo nie dam rady łamie mnie okrutnie :-(
Dołączam sie do życzeń dla Antoniego

witam laseczki

poczytałam po łepkach

zdrówka wszystkim życzę

joasi trzymaj się dzielnie kochana tule cię mocno

toniś śpi dziś mieliśmy pierwszą noc bez taty jakoś ją przeżyliśmy ale ja to taaaaaaakkkk tęsknię że ............................