reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam jestem majowka 2010 chcialabym sie zapytac czy moze jest tu jakas osoba z bialegostoku ktora zna dobrego lekarza od USg,chodzi mi o plec:-) dziekuje i zycze zdrowka wam
kochana plec to zazwyczaj kolo 20tc sie poznaje....
13tc - odczekaj i tyle...
ja tez dopiero na polowkowym sie dowiem co to za aliens tam u mnie siedzi....

reklama
mycha-30 gratuluje SYNA
ostatnio rzadko zaglądam bo co raz to jakieś choróbsko mnie dopada jak nie alergia to teraz mam infekcje górnych dróg oddechowych i antybiotyk trzeba brać ehhh:wściekła/y: jedyne co mnie pociesza to że maluszek od czasu do czasu da znać mamie i kopnie z całej pary zauważyłam że najbardziej jest ruchliwy gdy jedziemy samochodem:-)
pozdrawiam wszyskie mamusie miłego weekendu

Karola tak jak piszesz, co bedzie to bedziemy kochaly:) jak samopoczucie?? dalej Cie mecza te uplawy??

Aga tez bym nie dala tyle kasy w 16tc bo nie ma pewnosci ze zobaczysz co i jak, tzn nigdy nie ma pewnosci ze sie uda podgladnac, ale tak kolo polowy ciazy szanse sa juz calkiem spore:) tez mi ciezko wytrzymac, ale jakos musimy dac rade:)

...

Ja bym już wiedziała gdyby moje dziecie chciało współpracować bbuuuu..

kwiatuszek.pregnet mam synka Jakub 8 lat w maju do komunii i córcię Julię 5 lat a teraz synuś:)ale powiem wam że Kuba od początku grzeczniejszy:)co do jedzenia to od początku kwaśne i ostre zero słodyczy jakoś nie mam ochoty,za to pożeram kilogramy ogórków konserwowych,kiełbasy i jajek a do tego ketchup pomieszany z majonezem pychotka i jakoś miałam przeczucie że będą jajeczka:)gorąco pozdrawiam:)
a teraz naszła mnie ochota na maślankę...

ketchup z majonezem przytargał mi J z niemiec jak teraz był bo tez mam na to smaka he he

Nareszcie weekend:-):-). I całe szczęście, bo jakoś marnie się czuję, głowa mnie boli i coś czuję, że jakieś przeziębienie mnie bierze

Gratuluję synków, jakiś wysyp chłopców się szykuje. Wojna będzie czy co?

Co do diety karmiącej to mnie przez jakiś tydzień karmili jakimiś kurczakami z warzywami kompletnie bez smaku, bo przypraw żałowali albo królikiem, którego nie znoszę. Potem się zbuntowałam i jadłam już normalnie, oczywiście unikałam jakiś mega ciężkich potraw, żeby potem nie cierpieć razem z maleństwem. Nie dajmy się zwariować.

Też będę miałam pierożki po niedzieli:-):-). A teraz z córcią wcinamy kanapeczki z Nutellą

mycha30 - gratuluje syneczka

kici - ale mi narobilas smaka na taki domowy smalec ze skwareczkami :dry: i co ja biedna teraz zrobie, do grudnia musze czkac

Jeszcze pare godzin i jak wejde do lozka to chyba przez caly weekend nie wyjde. Pojechalam dzis na zakupy, jeden sklep obeszlam i musialam wracac, bo sie zmeczylam :no: No ale jeden prezent kupiony. Jeden dziennie i do swiat sie powinnam wyrobic ;-):-)

Ilonka, Mycha - super gratulacje pod te jaderka !!!!!!!!!!!!!!!

Mój dzidziuch znalazł sobie nowe zajęcie -ze stopnia bólu jaki wczoraj czułam wywnioskowałam że zaparł się nogami o moją nerkę i pchał głową w brzuch:szok::szok: masakra!!! leżeliśmy z S -patrzymy a tu się coś z prawej strony brzuch podnosi -radość była krótka bo jak zaczął pchać w te nery to myślałam że mi bok oderwie:confused2::confused2::confused2: bolał brzuch bok krzyż plecy -ciężko mi było później zasnąć... co będzie jak urośnie i siły nabierze:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
no no no, ale masz tam buszujacego w zbozu :-D:-D:-D

Katik mnie lekarz uprzedził że ok 20 tc będzie bolało -bo dziecko szybko rośnie jest już duże i niestety -ni ebać się wtedy brać nospy. Trzymam kciuki zeby minęło za niedługo -pewnie w pracy siedzisz 6h co???
tez mam nadzieje, ze to ustapi lada moment, albo przynajmniej troche sie uspokoi...
A w pracy to ja niestety albo stoje, albo biegam z klientami. Ostatnio zaczelam sobie coraz wiecej pracy organizowac na siedzaco, ale to wychodzi tak 1/4 dniowki...

dziewczyny moi rodzice przyjechali do nas na odwiedziny i zgadnijcie co dzis na obiad??? - PIEROGI :-):-):-)
aaaaaaaaaaaaaallllllllllllleeeeeeeeeeeee mi slinka poleciala :-D:-D:-D

Weekend!!!!! Tak sie ciesze!!!!
I podobnie jak Elvie - zaczynam twerdzic, ze kobiety w ciazy sa bardziej efektywne... Przynajmniej ja potrafie lepiej sprzedac swoja prace, i dzis po polgodzinnej rozmowie z szefem na temat sprzedazy - zostalam doceniona na maxa -
dostalam premie 100%:-D:-D:-D

Alez jutro poszaleje w sklepie i kupie sobie cos tylko i wylacznie dla wlasnej przyjemnosci!!!!!!!!!!!!

reklama
aaaa, no i jeszcze jedno -

dzis 20 tygodni - POLOWA ZA MNA!!!!!!!!!!!!!

Maz juz chlodzi Metaxe, i obiecal chlapnac drinka pod ta polowke. A ja wlasnie zaparzylam sobie herbatke z malinkami :-D:-D

Do góry