dziubasek08
Fanka BB :)
mnie też opadł brzuch!!!u mnie to raczej główka bo brzuch mi opadł.Kiedyś chyba ktoraś dziewczyna pisała że te kłucia to szyjka sie skraca,ale nie jestem pewna

Kamcia to trzymam kciuki, niech sie rozkręci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie też opadł brzuch!!!u mnie to raczej główka bo brzuch mi opadł.Kiedyś chyba ktoraś dziewczyna pisała że te kłucia to szyjka sie skraca,ale nie jestem pewna
wez mi leiej nic nie mow, ale co ma byc to niech bedzie. najwzniejsze zeby dzieciato bylo zdrowe i cale, a skurcze dalej.....Etna to moze Ty co tak bardzo chciałaś czekac wszystkie nas przegonisz?![]()
wez mi leiej nic nie mow, ale co ma byc to niech bedzie. najwzniejsze zeby dzieciato bylo zdrowe i cale, a skurcze dalej.....
najpierw co 8, teraz bylo 7 i 6, ale są do wytrzymania, ale boląkochana dzidzi donoszona więc nie ma sieco martwicbedzie dobrze
a co ile masz te skurcze? sa regularne?
najpierw co 8, teraz bylo 7 i 6, ale są do wytrzymania, ale bolą
mnie też opadł brzuch!!!
Kamcia to trzymam kciuki, niech sie rozkręci))
ee u mnie sie już nie rozkręci... póki co to jedynie śpiąca jestem z tego zmęczniamnie też opadł brzuch!!!
Kamcia to trzymam kciuki, niech sie rozkręci))
Olica nie daj się tamMam wieści od Olicy:
Mam dziś już małą na stałe. Oczywiście nie mam mleka póki co więc deprechaa ogólnie to rana boli trochę.
Na pytanie kiedy wychodzi:
Jak wszystko będzie ok to może w poniedziałek lub wtorek. O ile żółtaczki teraz nie złapie.
takiej to dobrze... ja w terminie mie nogę się wystarać a ona przed i już gotowaidę wziąść kąpiel i zobaczę