reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dziunka24 ja mam takie same odczucia jak Ty hehe:-)

a chyba nasza Aga4444 urodzila bo dostala prezent na nk:-)ale to tylko moje domysly:-)
też widziałam...
ale w sumie nic nie wiadomo.. bo ja np dostałam taki prezent tylko różowy już dużo wcześniej.. hah jak bratowa dowiedziała się że jednak dziewczynka:-D

reklama
taaaaa byłam....:confused2: nie pojechałam bo nie mam aż takich skurczy... a D mówi że lepiej poczekać do jutra albo poniedziałku....
Faceci....
Dziwie sie, ze Ci lekarz o tej pepowinie powiedzial. Bo ponoc nie mowia, zeby nie stresowac matek, bo dzieci lubia sie zawijac i odwijac.
Pod koniec ciazy liczy sie chyba 10 ruchow dziennie, bo niby mniej sie ruszaja. Moja w kazdym razie potrafi sie tylko raz ruszyc na godz, a pozniej nadrabia z nawiazka :-D
Zestresował mnie niesamowicie. Na dodatek powiedział, że główka jest niziutko już i raczej nie odwinie się:no:
:-)mi tez lekarka nie chciala powiedziec czy maly jest obwiniety pepowina bo tj Tobie powiedzial ze on sie zawija i odwija ciagle ta pepowina wiec teraz moze byc zawiniety a za 5min juz sie odwinie...kurcze z tymi ruchami tez tak mam w dnien ja umieram ze strachu czemu sie nie odzywa a wieczorem jak zacznie kopac to az mam dosc:-)
U mnie też wieczorem bardziej szaleje. Dlatego w ciągu dnia schizuję nieraz.
moje wlasnie zaczelo, juz od godziny daje mi tak popalic, ze niewiem, co ze soba zrobic :confused2:
Może troszkę pochodź. Pobuja się i zaśnie:-) Ja tak robię nieraz.

Zmykam już spać, bo wczorajszą noc przez tego mojego lekarza nie spałam. Dobranoc.

banAna wiem co przezywasz bo od godz moje dzidzie tak mi daje popalic że z bólu az jęczę.A mój R co chwile pyta co to?skurcz? Główka mi naciska tam na dole i czuje takie straszne kłucia jakby mi bentysta borował na żywca zęba i na nerwa najechał.czasem ten ból mi promieniuje az na uda:szok:

banAna wiem co przezywasz bo od godz moje dzidzie tak mi daje popalic że z bólu az jęczę.A mój R co chwile pyta co to?skurcz? Główka mi naciska tam na dole i czuje takie straszne kłucia jakby mi bentysta borował na żywca zęba i na nerwa najechał.czasem ten ból mi promieniuje az na uda:szok:
też właśnie tak mam od wczoraj.......

reklama
Do góry