reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Znalazlam juz ta piosenke ale jakos nie moge jej sobie sciagnac do mojego folderu z muzyka:confused2::confused2::confused2:

A gdzie reszta mamusiek????

Aaaa pisalam juz z MLENKA:tak::tak::tak:I sie wstepnie umowilysmy:tak::tak::tak::-):-):-):-)

Znalazlam juz ta piosenke ale jakos nie moge jej sobie sciagnac do mojego folderu z muzyka:confused2::confused2::confused2:

A gdzie reszta mamusiek????

Aaaa pisalam juz z MLENKA:tak::tak::tak:I sie wstepnie umowilysmy:tak::tak::tak::-):-):-):-)

o to fajnie;))))))))
co do iosenki-pewnie ci sie wrzuta otwiera co?poczekaj az sie ten pasek caly zaladuje pozniej wejdz na gorze przegladarki w plo-zapisz jako.... i zapisujesz tam gdzies chcesz i powinno byc;)

skoro pusto to ja uciekam
moze uda mi sie jutro zajrzec.
ja k nie to milego weekednu
Eeee no nie uciekaj:szok:

o to fajnie;))))))))
co do iosenki-pewnie ci sie wrzuta otwiera co?poczekaj az sie ten pasek caly zaladuje pozniej wejdz na gorze przegladarki w plo-zapisz jako.... i zapisujesz tam gdzies chcesz i powinno byc;)
Sprobuje tak zrobic:tak::tak::tak:Dzieki:-)

CZESC DZIEWCZYNY :-)

Dowikla A te twoje panny sa podobne do siebie jak 2 krople wody?Jak tak to nie mialas z poczatku problemow z rozpoznaniem ktora to ktora?I czy masz wozek podwujny?
Tak z ciekawosci pytam :-)

Ja tez obejzalam ten sam film wczoraj :-)

ANABUBA masz racje w szpitalu nawet bawilam sie z nia 24 h jej poswiecalam a w domu to jest inaczej Tylko ja tutaj nie moge calego czasu jej poswiecic :-(
W szpitalu uwielbiala sie przytulac do mnie Jak nigdy Byla takim przytulaskiem A juz w domu taka nie jest :-(

U nas nocka w miare Teraz slonce swieci Ida mala ibrac i siebie i idziemy po pampersy Ide z nia teraz bo jak pojde kolo 11 to Oliwka usnie mi w wozku a ja wole aby miala drzemke w domu cobym mogla odpoczac lub cos zrobic :-)

Jutro na 15 msza roczkowa a kolo 18 do szpitala :-(

MILEGO DNIA

Witam w słoneczny sobotni poranek:cool2:.My tradycyjnie na basen z Olkiem a potem na zakupy i do teściów.
Chłopaki pod przymusem szybko zasnęli a Julu tej nocy bez pieluchy,raz go tylko wysadziłam i rano sucho było:tak:.Olek wczoraj rozlał 2 litry coli i za karę sam posprzątał mopem:szok::tak:.
Anabubciu
z okazji 18-tych;-) urodzin
100lat

lato3a.jpg

Ostatnia edycja:
Witam,

A my byłyśmy z Niki na rehabilitacji :tak: Same pochwały :tak:
No i zapisałam, Helenkę do logopedy na przyszły tydzień :tak: Myślałam, że będę czekać ze 2 miesiące, a tu proszę bardzo :tak:

A dzisiaj leniwa sobota w domu, M niestety w pracy...

reklama
Do góry