reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A u mnie w Szczecinie jak zwykle szaro, buro, depresyjnie- nienawidzę takiej pogody-niestety w szczecinie jest ona często- taki mikroklimat, w dodatku ta wilgoć:no::no::no::no:
Nie dziwię się, że Niemcy przed wojną mogli mieszkać tu tylko kilka lat, potem mieli obowiązek na jakiś czas zmienić miejsce zamieszkania.
Słońca nie widziałam z 2 tyg.

przyjedz do mnie :) pieknie jest !!!

reklama
Witam się sobotnio!
U nas też ładna pogoda, słoneczko świeci i jest ciepło. Niestety mąż mi uciekł na jakieś dwie godziny do pracy i siedzę sama, ale nic to.
eliza ładnie Gabrysia rośnie, jeszcze troszkę wytrzymajcie.
23marta trzymamy kciuki za jutro!
Mexi u nas właśnie jeżeli cesarka nie jest przeprowadzana w trybie natychmiastowym to można sobie wybrać znieczulenie, stąd mój dylemat. Ale tak na 90% jestem zdecydowana na zoo, tylko będę musiała Sławkowi powiedzieć, żeby mnie pilnował z tym podnoszeniem głowy.
Zastanawiam się kto wymyślił, że w ostatnich tygodniach ciąży dzieci mniej się ruszają. No po moim tego zupełnie nie widać.

ja narazie jestem na etapie zjedzonego obiadu ... sprzatanie przedemna, zmywanie garow i calej kuchni i musze sie wykapac bo kolo 17 jedziemy do szfagra na impreze ...
nawet mi nie mów takich rzeczy ! ile ja bym oddała za to żeby móc sobie posprzątac ,albo cos porobic w domu :crazy: ...o wyjscu nawet nie marze....:-(

mój rosołek jest ready tylko czekam na makaron i amkam bo głodna się zrobiłam
a jak mi się chce gazowanego!!!!
a sklep dopiero za godzinę otwierają-uwielbiam życie na wsi:-D
kuchnia posprzątana
ciuszki poschły super już nie mówiąc o pościeli która genialnie pachnie:tak:
jeszcze tylko łazienka i podłogi:tak:

ja mysle o zoo ... ale musze to na spokojnie obgadac z lekarzem ...

powiedz mi tylko czy przy zoo trzeba lezec na lozku ?? bo nie wiem czy sie straci czucie w nogach czy nie ??

w szpitalu gdzie bede rodzic ponoc jest za free
j

jak u mnie w szpitalach bedzie za free to chyba tez skorzystam ;-)

no nic biore sie dalej za pranie ciuszkow.... juz niewiele zostalo juz 2 pralki poszly ale znowu ktos cos przynios cos ja wypatrzylam i sobie piore tymrazem recznie :)))

no i dzis pierwszy raz przewijałam i przebierałam 2 tyg, dziecko o jeju hehe czlowiek niezle sie napoci zanim przewije i przebierze hehe niwiedzialam ze to taka sztuka hehe ale dałam sobie rade nawet igorek nie byl tak bardzo zazdrosny i nie dokuczał ;-)

reklama
Do góry