reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po spacerku i zakupkach:tak::tak::tak:Bylo fajnie cieplutko wiec dzieciaki sie wyszalaly:tak::tak::tak:Teraz mlode spia,a ja siedze pije capucinko i wpierniczam rodzynki w czekoladzie:tak::tak::tak:
A Dominik u siebie i kombinuje jak sprzatnac wszystko co wczoraj i dzisiaj rano pomalowal farbkami:no:To co On zrobil u siebie w pokoju to jest jakas masakra:szok::no::no::no:

reklama
To daj znac kiedy bedziesz w rybniku Ja npewno wpadne i sie spotkamy Fajnie byloby sie wsztystkie 4 z dzieciaczkami spotkac :tak:
Ja mieszkam bardzo niedaleko MEDEUSKI i jak tylko sprawy szpitalne sie uloza to napno sie spotkamy :tak:

Wlasnie kiedy bedziesz w Polsce?

Ja pozmywalam Pranie sie wypralo :tak:Wytarlam kurze I pojadlam :tak:
Oliwka pospala 1 godzine 10 minut
Na wspolnej powtorki ogladam ;-)Musze jeszcze rybke przygotowac I podlogi posprzatac Lazienke i wc Wiec sie dzis nie wysilam za bardzo hehehe
Zupke dla Oliwki juz mam tak za jakas godzinek bedziemy jesc :tak:

No super by bylo jak bysmy sie wszystkie razem spotkaly Ja i Ania mieszkamy w DE i to tez niedaleko siebie to sie czesto wydujemy Patrysie znam z osiedla gdzie kiedys mieszkalam a Medeuski jeszcze nie mialam zaszyt prywatnie poznac:tak:
:tak::tak:
Ja jeszcze dokladnie nie wiem kiedy bede w PL bo to z moim m roznie bywa czasami robi mi niespodzianki i mowi ze mam sie pakowac bo ma tydzien wolnego i jedziemy jak narazie mamy w planie na swieta Wilekanocne przyjechac ale to sie wszystko moze jeszcze zmienic mialam byc teraz w grudniu w PL ale niestety m musi w swieta wszystkie dni pracowac sylwestra i nowy rok tez tak wiec nie ma jak jechac za to moi rodzice przylatuja z czego bardzo sie ciesze bo przynajmniej nie bede sama w swieta:tak::tak::tak:

Widac ze weekend pustki straszne tu dzisiaj :szok::szok::szok: Moj m pojechal z Emily na zakupy wiec ja zasiadlam do kompa a tu nie ma nawet z kim popisac bo zadnej niema:szok::szok::szok:

AGA no to fajnie ze choc rodzice do Ciebie przyjada Smutne ze M musi cale swieta pracowac :-(
A o jakiej ANI mowisz ? Bo pewnie znam ja teraz z BB a nie wiem o kim mowa :-(

No to dozobaczenia :-)

Ja posprzatalam ogolnie Zostala lazienka i wc Ale to na wieczor zostawie sobie

Jutro roczek Oliwki w kosciele a my zapomnielismy kupic niuni bialych rajstopek Idzie w sukience I plaszczyku Do tego rajstopki i kozaczki :-)
Jutro przejde sie do pepco Dzwonilam i sa biale rajsotpki ale z jakimis wzorkami No nic kupie ze wzorkami Napewno bedzie slicznie wygladac :-)

Zaraz bede zagladala na BRZYDULE z calego tygodnia Mam nadzieje ze Oliwka da mamusi popatrzec :-)

witam
wpadłam sie zamleldowac ale widze ze duzo nie naskrbalyscie;)
@ nadal,ale na prochach jest ok.za to od wczoraj jakis dzinwy kaszle mnie emeczy,tyle ze nie mam katar ani nic.cos jakos dziwniesie czuje
moze po tabletkach na kaszel:eek:
Paulina ma stan podgoraczkowy...ehhh cos mi sie zdje ze cos sie wykluje.jutro zebranie w sprawei komunii,ale najzwyzej nie pjde,dowiem sie od dziewczyn co i jak.
pogoda dzis byla super,sporo slonca.dziewczyny 2 godziny bylu a dworzu

Witam w słoneczny sobotni poranek:cool2:.My tradycyjnie na basen z Olkiem a potem na zakupy i do teściów.
Chłopaki pod przymusem szybko zasnęli a Julu tej nocy bez pieluchy,raz go tylko wysadziłam i rano sucho było:tak:.Olek wczoraj rozlał 2 litry coli i za karę sam posprzątał mopem:szok::tak:.
Anabubciu
z okazji 18-tych;-) urodzin
100lat

lato3a.jpg

dziekuje za te 18te urodziny:-D:-D:-D:-D:-D

Dla mnie też to było jak niedziela :-p

Zapomniałam sie pochwalic, że będę ciocia bliźniaków :-p

to tak jak ja;))))))))gratulacje:tak:

ANABUBA kochana
W dniu tak pieknym i wspanialym zyczymy Tobie sercem calym zdrowia szczescia pomyslnosci
100 Lat zycia i radosci:tak::tak::tak:

dziekuje

Dziś powinnaś być królową, wypoczywać cały dzień. Komplementów słuchać dużo, wszystko na skinienie mieć. Nawet, kiedy spojrzysz w niebo i wypowiesz tę chce mieć dzisiaj będziesz miała wszystko, bo to jest Twój dzień.

ANABUBKA
Wszystkiego najlepszego,zdrowka ,szczescia,pomyslnosci i dalej juz sama wiesz;-):-)

zeby sie tak dalo odpoczywac.......:eek::eek::eek::eek::eek:
ale dziekuje za zyczebia.nietstey zadna robota mnie dzis nie ominela

No widzę, że ja dzisaj cos zapominalska jestem :eek::zawstydzona/y:

Anabuba, STO LAT dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków i męża :tak:

dziekuje wszytskim serdecznie

AGA no to fajnie ze choc rodzice do Ciebie przyjada Smutne ze M musi cale swieta pracowac :-(
A o jakiej ANI mowisz ? Bo pewnie znam ja teraz z BB a nie wiem o kim mowa :-(

chodzi o ANKE 26.07 od nas z BB.siedzi teraz w Polsce a mieszak niedaleko A&E

dobra spadam bo goscie ida
do jutra

Witam,

A my byłyśmy z Niki na rehabilitacji :tak: Same pochwały :tak:
No i zapisałam, Helenkę do logopedy na przyszły tydzień :tak: Myślałam, że będę czekać ze 2 miesiące, a tu proszę bardzo :tak:

A dzisiaj leniwa sobota w domu, M niestety w pracy...
a dlaczego Helenka musi iśc do logopedy????

Dla mnie też to było jak niedziela :-p

Zapomniałam sie pochwalic, że będę ciocia bliźniaków :-p

no to gratulacje podwójne :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anabuba sto lat sto lat kochana :tak::tak::tak::tak::tak:

dziś w pracy luzik,tylko pracowałam do 14.00 więc spoko,zrobiłam obiadek zjedlismy i poszlismy na spacer,umówiliśmy się z kolezanką i koleżanką Oliwki i było super,i mega ciepło dzis było 14C :-):-):-):-):-):-)

Oliwka robi mi teraz kipisz w swojej szafce z ciuchami,normalnie wszystko wywaliła z szafki :-D:-D:-D:-D:-Dciekawe kto ma to sprzątać :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

no i Oliwka dostała kataru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kicha co chwila i leci jej z nosa,mam nadzieję ze mi się nie rozłoży :no::no::no::no:

Anabuba
Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.​

10xrcer.jpg

a dlaczego Helenka musi iśc do logopedy????

bo nie mówi l, jak lala :-( mówi jaja. Byłam ponad 2 miesiące temu, powiedzieli, że mam przyjść za 2 miesiące jeśli nie zacznie mówić L no i nie zaczęła...

Witam
Ja u teściowej jestem więc na kompa czasu brak:tak::tak:
Pozdrawiam wszystkie:-):-)

Dziękuję i pozdrawiam :-)

A ja zaraz będę miała gości :-)

reklama
bo nie mówi l, jak lala :-( mówi jaja. Byłam ponad 2 miesiące temu, powiedzieli, że mam przyjść za 2 miesiące jeśli nie zacznie mówić L no i nie zaczęła...
Nie martw się wymową Helenki,mój Julu też literki zamienia:tak: - Toń(koń) mówi:tak:.
My z basenu po dywan pojechaliśmy o taki tyle,że my daliśmy 25zł:tak: BOISKO _ ANTYOPOŚLIZGOWE _ WYPRZEDAŻ _ PROMOCJA (807214801) - Aukcje internetowe Allegro

,Olek zadowolony i to bardzo.Potem do teściów,ta sprawa z prosiakami to pierwszy zgłoszony na policję przypadek na Chełm i okolice:szok:,że ktoś świnie ukradł i to w dodatku sąsiad a rano pomagał teściowi te prośki kastrować:crazy:.I jak prokurator zbierze wszystkie zeznania i dokumenty to w telewizji będzie teściowa,bo wywiad z nią już nagrywali.Teraz czekają na pozwolenie ujawnienia danych od prokuratora,bo babka podpisywała zgodę na upublicznienie jej wizerunku w mediach.
Mieliśmy od dziadków wyjeżdżać i kumpel do M zadzwonił i na "jednego":crazy: go zaprosił,to zawiozłam M i Olka mu zostawiłam a ze śpiącym Julem przyjechałam do domu.Dałam mu czas do 21-ej :-p:tak:.

Do góry