reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A cóż to za pustki??? za pewne potem wejdą ;-);-);-) ja idę coś obejrzeć i spać, jutro trza wcześnie wstać :tak: dobranoc Paniom :-D:-D:-D

a gdzie ty taka fuchę załapałaś z tymi kapciami????
pracochłonne to jest???
ile Ci płacą za to?opłaca sie?tak z ciekawości się pytam:tak::tak::tak::tak::tak:

a jeśli chodzi o Aleksię to nie odzywała się teraz na bb a na nk tez nie zauwazyłam żeby konto założyła :no::no::no::no:

Oliwka kończy kolację i zaraz bęę kładła ją spać :tak::tak::tak:
Braciszek mi zaproponował czy bym nie chciała i sie zgodziłam.
Pracochłonne to jest ale mi juz idzie coraz szybciej i więcej butów zrobie a płacone mam od pary 2 zł a Aleksia mi wysłała zaproszenie i widziałam ze ma tam 8 znajomych i dlatego wydało mi sie ze konto założyła ale moze ma je od dawna
O proszę, podwójne szczęście

gdzieś Ty ja kochana znalazła?
a nie można dołaczyć do tej roboty? Tylko pewnie przesylki bylyby nie warte zachodu
Raczej by sie nie opłacało :no:

A ja zamiast isc szyc to zasnełam z dziecmi:crazy::laugh2:no ale dobrze mi to zrobiło teraz ide sie wykompac i moze cos uszyje

reklama
Warto sie rozejżec za takim czyms fajna praca siedzisz w domu nie musisz nigdzie wychodzic
no niby tak ale ile musisz się narobić żeby był z tego jakiś konkretny grosz skoro za pare płaca tylko 2zł :sorry:
ja nie miałąbym chyba tyle cierpliwości i samozaparcia :no::no::no::no::no::no::no:

tym bardziej chyle czoła dla Ciebie :-):-):-):-)

Oliwka spi,M tez się połozył ale czatuje tylko czy aby nie schodzę z komputera :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry