reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) to jakies fatum :-
szok: mąż chory Zuzia chora ,Gabi gorączkowała w nocy i teraz po śniadaniu znowu ,Wojtek kicha a mnie bolą nerki Miałam zawieżc zwolnienie ale cała noc pilnowałam Gabi i mało spałam 
nie mam siły
Jutro będę musiała wszystko pozałatwiać popłacić rachunki
Miłej niedzieli :-)

Witam
My niedawno wstalysmy a Dominik jeszcze spi
Dziewczynki daly w nocy niezlego czadu wiec jestem mega niewyspana

Chyba czas sie ubrac i cos zjesc bo za godzinke mamy gosci
Pogoda super bo znowu jest cieplo i swieci slonce
My niedawno wstalysmy a Dominik jeszcze spi

Pogoda super bo znowu jest cieplo i swieci slonce
Ja planowalam na ferie zimowe leciec z mlodymi do UK,ale dzisiaj mialam fatalny sen
Snilo mi sie ze samolot linii ktorymi sie tam lata rozbil sie centralnie przed domem w ktorym mieszkalam w dziecinstwie

Oczywiscie wszyscy zgineli
A zanim sie rozbil to jeszcze skrzydlem uderzal o szyby w moim oknie-masakra

Obudzilam sie taka zleknieta ze szok

Teraz juz nie wiem czy polece,chyba zdecyduje sie na podroz autem-tyle tylko ze to sa dwa dni i tzreba plynac promem
Dobra juz zmykam sie ubrac i ogarnac

Teraz juz nie wiem czy polece,chyba zdecyduje sie na podroz autem-tyle tylko ze to sa dwa dni i tzreba plynac promem
oj współczuję,widzę że u Was też chorubska ,zdrówka życzęwitam :-) to jakies fatum :-szok: mąż chory Zuzia chora ,Gabi gorączkowała w nocy i teraz po śniadaniu znowu ,Wojtek kicha a mnie bolą nerki Miałam zawieżc zwolnienie ale cała noc pilnowałam Gabi i mało spałam
nie mam siły

Ja już ubrana, a Oliwka wcina teraz gruszkę

oj torzeczywiście nie za fajny ten senJa planowalam na ferie zimowe leciec z mlodymi do UK,ale dzisiaj mialam fatalny senSnilo mi sie ze samolot linii ktorymi sie tam lata rozbil sie centralnie przed domem w ktorym mieszkalam w dziecinstwie
Oczywiscie wszyscy zgineli
A zanim sie rozbil to jeszcze skrzydlem uderzal o szyby w moim oknie-masakra
Obudzilam sie taka zleknieta ze szok

ja w ogóle boję się samolotów i raczej nigdy do zadnego nie wsiądę bo boje się że to byłby pierwszy i ostatni lot

ale snu nie zazdroszczę
Marta1981
Rodzyneczka
Hej laseczki,my dzisiaj gości przyjmujemy,zaprosiłam kumpelę z mężem na obiad.Wieczorkiem się pewnie pojawię;-)
.
Dorotka,jakoś moje chłopaki to okazy zdrowia i jeździłam z Julem jak Igorek (13m-cy) był chory i nic.Jak Olka dopadła jelitówka to teściową ściągnęłam i z moimi siedziała.
A mi się śniły 2 kreski;-)

.

Dorotka,jakoś moje chłopaki to okazy zdrowia i jeździłam z Julem jak Igorek (13m-cy) był chory i nic.Jak Olka dopadła jelitówka to teściową ściągnęłam i z moimi siedziała.
A mi się śniły 2 kreski;-)

Oliwka juz lezy w łóżeczku bo tarła juz oczy.oby szybko usneła.
jak usnie rosołek ugotuje potem jak Oliwka stanie to zjemy wszyscy i jedziemy na zakupy do carfurra na zakupy i spacer zaliczymy bo dzis też cieplutko

w ogóle cały ten tydzień zapowiadaja ze będzie cieplutko ok 10-13C ciesze się

jak usnie rosołek ugotuje potem jak Oliwka stanie to zjemy wszyscy i jedziemy na zakupy do carfurra na zakupy i spacer zaliczymy bo dzis też cieplutko

w ogóle cały ten tydzień zapowiadaja ze będzie cieplutko ok 10-13C ciesze się

anka26_x_07
Mama Laury :)
elloo
Ja juz w domku
Wczoraj wrocilysmy z urlopu

Droga szybko minela wyjechalam o 4:30 i ojechalam z Laura o 13:30
W domku czekal juz na nas obiadek
Oczywiscie dzis poswiecam czas rodzinie czyli Lali i mezulkowi ale od jutra ostro pisze na forum
Buziaki
Ja juz w domku
Wczoraj wrocilysmy z urlopu

Droga szybko minela wyjechalam o 4:30 i ojechalam z Laura o 13:30
W domku czekal juz na nas obiadek
Oczywiscie dzis poswiecam czas rodzinie czyli Lali i mezulkowi ale od jutra ostro pisze na forum
Buziaki
reklama
Podziel się: