reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam :-) to jakies fatum :-:)szok: mąż chory Zuzia chora ,Gabi gorączkowała w nocy i teraz po śniadaniu znowu ,Wojtek kicha a mnie bolą nerki Miałam zawieżc zwolnienie ale cała noc pilnowałam Gabi i mało spałam :eek::crazy: nie mam siły
Jutro będę musiała wszystko pozałatwiać popłacić rachunki
Miłej niedzieli :-)

Witam
My niedawno wstalysmy a Dominik jeszcze spi:tak:Dziewczynki daly w nocy niezlego czadu wiec jestem mega niewyspana:no::no::no:Chyba czas sie ubrac i cos zjesc bo za godzinke mamy gosci
Pogoda super bo znowu jest cieplo i swieci slonce

Ja planowalam na ferie zimowe leciec z mlodymi do UK,ale dzisiaj mialam fatalny sen:no:Snilo mi sie ze samolot linii ktorymi sie tam lata rozbil sie centralnie przed domem w ktorym mieszkalam w dziecinstwie:szok::szok::szok:Oczywiscie wszyscy zgineli:no:A zanim sie rozbil to jeszcze skrzydlem uderzal o szyby w moim oknie-masakra:no::no::no:Obudzilam sie taka zleknieta ze szok:szok::szok::szok:
Teraz juz nie wiem czy polece,chyba zdecyduje sie na podroz autem-tyle tylko ze to sa dwa dni i tzreba plynac promem

Dobra juz zmykam sie ubrac i ogarnac

witam :-) to jakies fatum :-:)szok: mąż chory Zuzia chora ,Gabi gorączkowała w nocy i teraz po śniadaniu znowu ,Wojtek kicha a mnie bolą nerki Miałam zawieżc zwolnienie ale cała noc pilnowałam Gabi i mało spałam :eek::crazy: nie mam siły
Jutro będę musiała wszystko pozałatwiać popłacić rachunki
Miłej niedzieli :-)
oj współczuję,widzę że u Was też chorubska ,zdrówka życzę:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja już ubrana, a Oliwka wcina teraz gruszkę :tak::tak::tak::tak:

Ja planowalam na ferie zimowe leciec z mlodymi do UK,ale dzisiaj mialam fatalny sen:no:Snilo mi sie ze samolot linii ktorymi sie tam lata rozbil sie centralnie przed domem w ktorym mieszkalam w dziecinstwie:szok::szok::szok:Oczywiscie wszyscy zgineli:no:A zanim sie rozbil to jeszcze skrzydlem uderzal o szyby w moim oknie-masakra:no::no::no:Obudzilam sie taka zleknieta ze szok:szok::szok::szok:
Teraz juz nie wiem czy polece,chyba zdecyduje sie na podroz autem-tyle tylko ze to sa dwa dni i tzreba plynac promem

Dobra juz zmykam sie ubrac i ogarnac
oj torzeczywiście nie za fajny ten sen :no::no::no::no:

ja w ogóle boję się samolotów i raczej nigdy do zadnego nie wsiądę bo boje się że to byłby pierwszy i ostatni lot :sorry:

ale snu nie zazdroszczę

Hej laseczki,my dzisiaj gości przyjmujemy,zaprosiłam kumpelę z mężem na obiad.Wieczorkiem się pewnie pojawię;-):tak:.
Dorotka,jakoś moje chłopaki to okazy zdrowia i jeździłam z Julem jak Igorek (13m-cy) był chory i nic.Jak Olka dopadła jelitówka to teściową ściągnęłam i z moimi siedziała.
A mi się śniły 2 kreski;-):tak::szok::cool2::cool2:.

Oliwka juz lezy w łóżeczku bo tarła juz oczy.oby szybko usneła.

jak usnie rosołek ugotuje potem jak Oliwka stanie to zjemy wszyscy i jedziemy na zakupy do carfurra na zakupy i spacer zaliczymy bo dzis też cieplutko :tak::tak::tak::tak:

w ogóle cały ten tydzień zapowiadaja ze będzie cieplutko ok 10-13C ciesze się :tak::tak::tak::tak::tak:

elloo

Ja juz w domku
Wczoraj wrocilysmy z urlopu:-D:-D
Droga szybko minela wyjechalam o 4:30 i ojechalam z Laura o 13:30
W domku czekal juz na nas obiadek
Oczywiscie dzis poswiecam czas rodzinie czyli Lali i mezulkowi ale od jutra ostro pisze na forum
Buziaki

reklama
Do góry