_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
szkoda że u nas nie ma takiego czegoś jak ten olejek rycynowy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już spróbowałam... wypiłam dwie łyżki i czekam , będe Waszyn królikiem...bede meldowac co i jak;-) ciekawe kiedy i czy w ogóle zacznie działać;-)
szkoda że u nas nie ma takiego czegoś jak ten olejek rycynowy![]()
ale blisko toalety jesteś? czy na spacer się wybierzeszbiegnięcie do kibelka z pewnością zadziała
![]()
w apteceMoze glupia jestem, ale powiedzcie mi gdzie moge zakupic wspanialy olej rycynowy? ;-)
mam blisko do kibelka z mojej kanapyi juz dzwoniłam do M , ze dzis obiadu nie ma , bo nawet do osiedlowego nie wychodze zeby mnie nie chwyciło , z którejś dziurki - przepraszam za wulgarność;-)
w apteceM kupował jak nasz kot miał zatwardzenie
luuzna dam znac na pewnojak nie podziała to za 6 godzin kolejna i ostatnia dawka
hehehe ... może nie jest taki zły w smaku;-)kurcze, odwazna jestes! A jak smak? Bo ja sie chyba nie bede mogla przemoc zeby go wypic jesli smakuje tak jak mi sie wydaje...![]()
hehehe ... Może nie jest taki zły w smaku;-)
chociaż... Jak dla kota....![]()
Pachnie jak wazelina, jest przezroczyste i gęste... kochana ciezko powiedziec jak smakuje ... najgorsze nie jest , da sie przełknąć...kurcze, odwazna jestes! A jak smak? Bo ja sie chyba nie bede mogla przemoc zeby go wypic jesli smakuje tak jak mi sie wydaje...![]()
martolinka pochwal się lepiej co już wypróbowałaś...Pachnie jak wazelina, jest przezroczyste i gęste... kochana ciezko powiedziec jak smakuje ... najgorsze nie jest , da sie przełknąć...
w internecie laski pisza ze działa... Ja juz wszystkiego próbowałam , tylko to mi zostało
martolinka pochwal się lepiej co już wypróbowałaś...
zobaczę czego ja jeszcze nie próbowałam .... i może zacznę ....;-)