P
paula24211
Gość
i chyba tak zrobie albo postepem przeloże wizyte przed weekendem a nie po nim tak dla swietego spokojuto może jak Cie to tak martwi to przedzwoń do niego i sie dopytaj?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i chyba tak zrobie albo postepem przeloże wizyte przed weekendem a nie po nim tak dla swietego spokojuto może jak Cie to tak martwi to przedzwoń do niego i sie dopytaj?
to może jak Cie to tak martwi to przedzwoń do niego i sie dopytaj?
Dam,damIwka daj znać po wizycie
A mi dzisiaj słabo nie mam siły i w głowie się kręciidę poleżeć;-)
Ja mam na 17:20 wizytę i doczekać się nie możemy z MMoże to stres przed wizytą, a to dopiero o 17.
a moze zerknij Ty jak znajdziesz chwilke na kalendarz i policz moze mi sie cos miesza juz według usg dzisiaj skonczyl 11a zaczal 12 tydzien a kolejna wizyta 7 grudnia
Z twojego suwaczka wychodzi mi że 7 grudnia będzie 13 tydzień i 6 dzień, a jak policzyc usg o którym mówisz to będzie początek 15 tygodnia
Wieczorem nie wytrzymałam i wysłałam męża do apteki po paracetamol, a farmaceuta na niego nakrzyczał, że nie można paracetamolu. Na szczęście mąż kupił i na ulotce było napisane, że można i pamiętam że lekarz na pierwszej wizycie też mówił, że można.
Mam nadzieje, że nie zrobiłam nic złego i nie zaszkodziłam fasolce.
http://
No to Gosia miałaś przygodędzisiaj:-);-) dobrze ze wszystko ok ;-)
Dodam tylko że to była moja pierwsza kontrola drogowa w życiua prawo jazdy mam od 4 lat. I tak długo mi się udawało hihi
![]()