_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
aż się boję.. bo boję się że może mieć skutki ubocznea wiec odpowiednik to castor oil w ie tak samo nie nazywa... teraz tylko szukam gdzie go kupic![]()
nomKasiiulka powrocila![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż się boję.. bo boję się że może mieć skutki ubocznea wiec odpowiednik to castor oil w ie tak samo nie nazywa... teraz tylko szukam gdzie go kupic![]()
nomKasiiulka powrocila![]()
nie jesteś sama w gronie wariatek.. ja z trzecim porodem pojechalam do szpitala za wcześnie... na prawdę się czułam niefajnie, jak akcja się wyciszyła, a ja niby taka doświadczona ;-)I czuje sie jak jakas wariatka, ktora Wam tylek zawraca ze sie cos dzieje, a potem dalej w dwupaku chodze![]()
nie jesteś sama w gronie wariatek.. ja z trzecim porodem pojechalam do szpitala za wcześnie... na prawdę się czułam niefajnie, jak akcja się wyciszyła, a ja niby taka doświadczona ;-)
a zrozumieli dopiero gdy wywolali poród, jak się okazało, ze za dużo wód miałam![]()
No dobra zaczęło się...na razie biegunka.... dobrze ze mnie M nie widzi... siedze na kibelku z kompem na kolanach![]()
klaudzia kto Cie lepiej zrozumie?;-) musimy trzymac sie w kupie
aż się boję.. bo boję się że może mieć skutki uboczne
A jak Cie tak wezmie ostro na porod to co zrobisz jak nikogo w domu nie ma![]()
No dobra zaczęło się...na razie biegunka.... dobrze ze mnie M nie widzi... siedze na kibelku z kompem na kolanach![]()