reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

Halo halo, :-) Jakos humor dopisuje chociaz nocka kiepska;-) mlody spiocha sobie slodko, ja powinnam troche sprzatnacale tak narawdemi sie nie chce.

Marma, moj ma juz prawie 38, i doszlismy do wniosku ze jak juz bedziemy na swoim to strzelimy sobie tzeciego bobaska:tak: Na poczatku mowil ze po 40-tce nie chce bo bedzie za stary, ale nie wiek sie liczy;-)

No i u nas pierwsze spiecie juz bylo:rofl2::rofl2:Narazie do pokoju gdzie lezy tesc nie wchodze, bo tak mi cisnienie podniosl ze mowie w drzeiach dzien dobry i ide dalej;-)
Ech jakos to bedzie:tak:

reklama
Witam! My wrócilismy wczoraj wieczorem. Wypoczęłam u rodziców. Macio wybawiony przez Dziadków a ja miałam czas żeby spokojnie połazić po sklepach i rozejrzec sie za prezentami świątecznymi. Idę nadrabiac zaległości:-)a potem czeka mnie pranie gotowanie itp.
Ogromne gratki dla Agamir!!!!

Halo halo, :-) Jakos humor dopisuje chociaz nocka kiepska;-) mlody spiocha sobie slodko, ja powinnam troche sprzatnacale tak narawdemi sie nie chce.

Marma, moj ma juz prawie 38, i doszlismy do wniosku ze jak juz bedziemy na swoim to strzelimy sobie tzeciego bobaska:tak: Na poczatku mowil ze po 40-tce nie chce bo bedzie za stary, ale nie wiek sie liczy;-)

No i u nas pierwsze spiecie juz bylo:rofl2::rofl2:Narazie do pokoju gdzie lezy tesc nie wchodze, bo tak mi cisnienie podniosl ze mowie w drzeiach dzien dobry i ide dalej;-)
Ech jakos to bedzie:tak:

hehe Magda no piknie ale ty niedobra synowa jestes:-p:-p;-)
ja od piatku skyp mam niewidoczny tak mnie moi rodzice a wlasciwie ojciec wku..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

... jak widzę to zdjęcie, to zaczynam rozumieć skąd twórca filmu "Laleczka Chucky" czerpał inspiracje ...;-)

Załączniki

• czaki.jpg
    czaki.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 30
Malena....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No slicznusio wyszla;-):-D:-D:-D:-D:-D
Moja bratanica jak umyje wlosy to wyglada jak ta dziewczynka z filmu japonskiego, zapomnialam tytulu ale tez horror.
Minisia, ty masz te konfortowa sytacjeze poprostu zrobisz sie niewidoczna i masz spokj;-)
Ja staram sie nie schodzic jak nie ma potzeby i wtdy sie nie denerwuje, mozna sie przyzwyczaic:rofl2:

my juz wrócilismy od rodzicow. Fajnie bylo ale juz chcialam do domu. Fakt odpoczełam sobie bo dziadkowie zajmowali sie malym caly czas ale jednak juz sie człowiek odzwyczaił od mieszkania z nimi. Wypadało by cos posprzatac ale jakos nie mam weny. A przeciez do tego potrzeba checi prawda? ;-) Bez tego nie ma sensu zaczynac;-) Dzis na 15.30 idziemy do dermatologa dzieciecego. Zobaczymy co powie mam nadzieje ze nam pomoze. Ide popatrzec na inne watki. Pa

Magda widze ze robisz tak jak moja bratowa:-D:-D:-D:-D a ten film to chyba Ring;-)

Malenia bosko:-D:-D:-D:-D

Lilunia witaj;-)

M Maksa trzymam kciuki za wizyte:tak::tak:

A ja siedze na allegro szukam prezentu dla Niki na mikołajo-imieninki podoba mi sie takie coś Hit! EUROLITE Mini Double Ball Najtaniej w Polsce! (816329287) - Aukcje internetowe Allegro a na gwiadkę chce jej kupić zestaw karaoke ale kto sie na tym zna bo ja nie mam zielonego pojęcia po co ta stacja???
ZESTAW KARAOKE 'SHIYA' + 2 MIKROFONY BEZPRZEWODOWE (816740827) - Aukcje internetowe Allegro wytłumaczcie mi plissss

k... moje dziecko właśnie zjadło pół tabliczki czekolady i umazało nią cała podłogę i naszą jasną kanapę i fotel....k.... a ja w tym czasie myłam kuchenkę:wściekła/y:..................Gnojek sobie podstawił krzesło i wlazł na stół......................a mi ręce opadają................

czarna mi się zdaje ze Kopacz nie potrzebnie straszy ludzi szczepionkami, a sama jest już dawno zaszczepiona, namawia na sezonówkę, a procedury, technologie, dopuszczenie oby szczepionek jest takie same, i tyle samo czasu na obie, ale cóż, polityka taka. A z tym kolegą, on miał grypę nikt nie zrobił mu testów, nik się nie zainteresował, mimo ze przebieg był ciężki, dopiero jak było źle, po przecież u nas rzadnej grypy nie ma
malena, lilunia, maksiowa fajne odpoczynki
Mlody usnął mi na spacerze więc przeniosłam do łóżeczka i śpi. Ide brac się do roboty

reklama
Patrycja ale ona nie straszy:no::no::no::no: Tylko niechce wziaść odpowiedzialności na siebie:tak::tak: W programie wprost powiedziała że gdyby firma produkująca szczepionki na A/H1N1 podpisała że bierze odpowiedzialność za nią (jak wszystkei firmy które do tej pory wyprodukowały inne szczepionki i leki dostępne na naszym rynku) To by bez problemu podpisała tą umowe. Ale skoro firma umywa ręcę to ja jej się nie dziwie:no::no::no: Ona nie ma nic przeciwko szczepionce ale skoro sam producent nie gwaramtuje skuteczności to ..... Dla mnie to temat rzeka ale ja ją w tym projekcie popieram:tak::tak:
Co do Twojego kolegi to powinni odpowiedzieć Ci co zbagatelizowali jego bstan i objawy:tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DZIEWCZYNY PRÓBUJE UPORZADKOWAĆ NASZE FORUM WIEC ZAŁOŻYŁAM SOBIE POMOCNICZY WĄTEK ŚMIETNIK ABY WRZUCAĆ TAM NIEPOTRZEBNE POSTY;-)

Do góry