reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No nareszcie doczytałam do końca... w międzyczasie wstawiłam dwa prania. Co do terminu porodu wszyscy mi wróżą Mikołajki, a ja na razie nie mam żadnego przeczucia...

reklama
Wika ja dzialam na podswiadomosc Mei,wiem ja jej zalezy urodzic za rok ;-):tak:
Ja tez chcialam dotrwac do stycznia ale skoro juz teraz jade na tabletach i z szyjka coraz gorzej to trace na to nadzieje:eek::eek:

heheh wiem wiem tak sobie świruje z nudów ale ja naprawde pragne urodzic przed terminem czyli poczatek grudnia 38 tc bedzie napewno ok terminem tymbardziej ze moj maly wazyl w 35 tc prawie 2700 wiec mysle i wagowo ladny wynik wyjdzie :-)no ale marzyc mozna zobaczymy jak to bedzie a co do mojej szyjki to jutro sie w koncu wszystkiego dowiem na wizycie wiec bede mogla mniej wiecej cos powiedziec ... bo narazie do szyjki nie mialam zagladane oo hohoho bardzo dlugo ... dlatego zmienilam ginke i jutro w koncu ide do tej nowej :-)

jak to nie ma. tu są nas miliony :p razy dwa oczywiście :p

hehe nie prawda ona jest sama :-D hmm swoja droga ciekawe czemu zadała pytanie od nie ma tu ??? zamiast ooo ile tu jest ??? pisze tak bo zapomnialam nicka jej

Dziś mam powera na pakowanie torby w pierdoły. Tzn właśnie kubek, sztućce. Jedynie na ostatnią chwilę spakuję szczoteczkę do zębów, smoczek dla Małej choć nie będzie pewnie potrzebny, ale lepiej nosić niż się prosić, i płyn do higieny intymnej. Mój mówi, że od 1 grudnia mogę rodzić:p Ale wcale nie, ja myślę, że bezpieczniej od 8-ego w górę bo wtedy to będzie 38tc.

a ja od 1 moge smialo :-) oj ja jak chjce juz cierpiec z powodu tych boli porodowych !!!!!

Witajcie w deszczowy i depresyjny poniedziałek!
Noc prawie nieprzespana... Stres i ogólnie nie fajnie... Za 1,5 godziny przekręcanie Misiulki i boję się panicznie. Ciśnienie niby mi trochę spadło, więc może ominie mnie cesarka, jeśli uda się ją przekręcić. Ręce mi się trzęsą, w ogóle cała dygocę, żeby tylko jej nic nie zrobili złego :-( Do tego od dwóch dni jakoś tak się wyciszyła - Marcin mówi, że wie co ją czeka i się schowała, ale ja bym chyba wolała, żeby nieco pokopała, tak dla spokojności ducha...
No nic, trzymajcie kciuki, żebym nie była dziś następną w kolejce. Skoro podium zajęte to po co się spieszyć, nie? :sorry:

Jeszcze tylko torbę muszę szybko spakować, bo co jeśli jednak... :szok:
Dam znać jak wrócę! Albo wyślę smsa, jak mnie zostawią... Albo Marcin się odezwie i da znać... Albo coś innego wymyślę...

Trzymam kciuki za Was, a Wy będzcie dzielne :-):-) Trzymajcie się:-)

reklama
Do góry