_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja wolałabm niea widzisz.. a ja tego papieru później używam zgodnie z przeznaczeniem... spróbuj tak z kksiążką![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wolałabm niea widzisz.. a ja tego papieru później używam zgodnie z przeznaczeniem... spróbuj tak z kksiążką![]()
tzn co? spowrotem im te dzieciaczki do brzuchów?
nie wiem z tym małowodziem...
hola hola jak na razie to do porodu mi daleko , na razie inne "efekty" uboczne;-)Przecież rodzimy!! Martolinka sie rozkręca:-)
hahahaDo niedawna mój T czytała M jak Mama na kibelku, bo zostawiłam
czemu ja wtedy nie miałam aparatu![]()
Natalunia ja tez tak mam tyle że to kłucie czuje tam nisko na dole jakby dzidzia pchała sie główka. Zwykle mam to wieczorem i czasem jest to naprawde bolesne i nie do wytrzymania.Nie wiem co to jest ale mam nadzieje że to oznaka porodu szybkiego bo na sobote mam termin a nic sie nie dzieje,zero skurczy,czop na swoim miejscu,zadnego oczyszczania sie organizmu....juz tracę nadzieje...:-(
M jest w poblizu.. jest sam sobie szefem wiec w kazdej chwili wraca;-)
o widzę że dziewczynki wróciły) wczoraj brak narzekania a dzisiaj widzę że norma
) czyli wszystko wróciło do porządku
)
dziewczyny nie załamujcie się. Prędzej czy później urodzicie) nie ominie to was
)