Dziwnie w Anglii postępują:-
-(..U nas, w Rybniku, to się zgłaszasz dzień po terminie i lekarze zaczynają działać..
no nie tylko w Anglii... na żelaznej za Malinę się zabrali dopiero na koniec 42 tc..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwnie w Anglii postępują:-
-(..U nas, w Rybniku, to się zgłaszasz dzień po terminie i lekarze zaczynają działać..
no niepoważne jakieśWiecie co, to my tu grzecznie czekamy a tu juz 3 grudniówki urodziły... No nie, co to ma być... Ja się tak nie bawię, kolejka jest ;-)
niemożliwa będzie, jak cię dorwie na bb :-d:-d:-d
no niepoważne jakieś![]()
A co mialy wrzesniowki powiedziec, jak im Dudziakowa w parade weszla![]()
A co mialy wrzesniowki powiedziec, jak im Dudziakowa w parade weszla![]()
niemożliwa będzie, jak Cię dorwie na bb![]()
jesteście niemożliweA co mialy wrzesniowki powiedziec, jak im Dudziakowa w parade weszla![]()
o tak... mi odpowiada... hehe ale w moim wcześniejszym terminie poproszę....Klaudzia - a ja Ci wróże, że jeszcze w listopadzie.. może nawet jescze na skorpiona się załapieszrazem z Kamcią, bo moderatorki powinny się trzymać razem..
![]()
hehe co to to nie...Kamcia ty nie krakaj bo sama jeszcze 6 grudnia urodzisz hehehe
Iza dziekuje... bardzo mnie to pociesza hehehehobys miala racje!!!