reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja mam zebre..na dupie .. te kremy na rozstępy chyba nic nie pomagają :/ na początku kupowałam mustelle /109 zeta, w promocji nieraz mi się udało znaleźć za 89../ później portfel topniał to kupowałam jakiś Pharmaceris za 35 zeta, a ostatnio chciałam spróbować tańszego, niby niemiecki to myśle-dobry, jakiś Fissan czy coś za 22 zeta - CO ZA SYF haha śmierdzi jak nie wiem co... tłusty,klei sie do wszystkiego, kolor taki beż fuj fuj jak końska maść normalnie... ehh... a Wam jakiśkrem pomaga ? :eek:
skoro piszemy,że mamy to chyba nic nie pomaga:no:

reklama
nowamagdak myślę, że jeżeli ktoś ma predyspozycje do rozstępów, to żaden krem nie pomoże, co najwyżej zmniejszy ich ilość. Ja osobiście używam ziajki mamamia i nie narzekam, choć rozstępy wyszły na pupie i troszkę na biodrach, ale widocznie wyjść musiały. Nie ma co się łamać.
ja też uzywam ziajki i jak narazie zaden paseczek dekoracyjny mi nie wyszedł,teraz smaruje brzuch dwa razy dziennie olejkiem migdałowym kosmetycznym oczywiście :-)poniewaz zawiera duża ilosc wit E ktora uelastycznia skóre.
połozna w szkole mówiła zeby sobie w miare czesto pipke smarowac tym olejkiem to łagodniej pęknie i lepiej sie rozciagnie:happy2::happy2::happy2:
ja sprawdzam na sobie zobacze jak bedzie

Georgino kochana nasza!! A więc i przypowiedz mi kiedy w koncu wszystkie bóle me znikną i nieprzyjemności związane z ciążą... na kiedy planuje Twoja magiczna kula moje rozpakowanie????
hehe jeszcze chwila i bedziesz brac oplaty za takie wiadomosci:-)

ja mam zebre..na dupie .. te kremy na rozstępy chyba nic nie pomagają :/ na początku kupowałam mustelle /109 zeta, w promocji nieraz mi się udało znaleźć za 89../ później portfel topniał to kupowałam jakiś Pharmaceris za 35 zeta, a ostatnio chciałam spróbować tańszego, niby niemiecki to myśle-dobry, jakiś Fissan czy coś za 22 zeta - CO ZA SYF haha śmierdzi jak nie wiem co... tłusty,klei sie do wszystkiego, kolor taki beż fuj fuj jak końska maść normalnie... ehh... a Wam jakiśkrem pomaga ? :eek:

Fissan nam pomaga... owszem-śmierdzi jak Linomag ale jest skuteczny. mi po nim zniknęły już blade rozstępy. zakupiłam już 3 tubkę i smaruję swoje uda i biodra i już widzę różnicę.
i nie tylko ja jestem z niego zadowolona bo i inne dziewczyny o nim pisały :tak:

w życiu nie płaciłabym 109zł za Mustellę skoro są o wiele tańsze jej odpowiedniki.

Ostatnia edycja:
Fissan nam pomaga... owszem-śmierdzi jak Linomag ale jest skuteczny. mi po nim zniknęły już blade rozstępy. zakupiłam już 3 tubkę i smaruję swoje uda i biodra i już widzę różnicę.
i nie tylko ja jestem z niego zadowolona bo i inne dziewczyny o nim pisały :tak:
Kasia kochana :) wyczytałam że cisnienie sie w miare unormowało u Ciebie i serduszko tez lepiej..:)
ciesze sie strasznie :*

Heheh, uwzięły się na mnieee:p
Daffodill bóle nie znikną:) A czuja u Ciebie mam na początek przyszłego tyg. Ok 23.11. Ale to tylko zabawa, proszę nie gryźć jak się nie sprawdzi:D

Witam się!
No to ładnie nam dzieciaczki na forum przybywają. Ja też się zastanawiam, która będzie następna. Nie obraziłabym się, gdybym to była ja, ale u mnie cisza. Dzisiaj idę na usg zobaczyć czy Maleństwo się przekręciło i ile waży:)
daffodill pisałaś, że masz brązową wydzielinę. ja też miałam brązową, do tego takie strzępki śluzu i zidentyfikowałam to jako czop.
akozka zaciskam mocno kciuki, aby wsio było dobrze.
Gogana wytrzymaj jeszcze trochę.
Było coś o czapeczkach zimowych, ja kupiłam rozmiar 38. Mam nadzieję, że starczy na zimę.
Popieram pomysł o drugim moderatorze, nasza mea też musi kiedyś odpocząć:) Ja też jestem za Asią, ale nie wiem co ona na to.

Wow ja jeszcze tego nie zidentyfikowalam.. ale dość duzo tego ze mnie wylatuje... doslownie co jakieś 15 min... i nie jest to jakies geste bardziej galaretkowate a wkladka jest mokra jakbym sie posiusiala choc wiem ze tego nie zrobilam.

reklama
Do góry