reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój żołądek się uspokoił i zaczyna być głodny.
moj jest ciagle glodny..
ale juz mam 14 na plusie i zaczelam sie od dzis oszczedzac...
zanych slodyczy coli ani *******...
jem juz same zdrowe rzeczy i w odstepach co 3 godziny..
pierwszy dzien sie mecze..ale moze za kilka dni juz sie przyzwyczaje o ile jutro bede miala tyle checi co dzis zeby takie odzywianie pociagnac do konca:-D:-D
jest mi trudno bo moj maz uwielbia slodycze i je ich bardzo duzo..
tylko on ma 195cm wzrostu i wazy 75kg:wściekła/y:
ja juz go doganiam:wściekła/y:...

reklama
aaaaa i zapomnialam z tego wszystkiego napisac..
Wojtysiowa w szpitalu zostala...
jeszcze nic nie wiem wiem tylko ze sie cos ze spojeniem jej stalo..
i miala miec jakas konsultacje z chirurgiem...

Kasiek Ty widzę dzień wcześniej masz termin niż ja;D Myślę, że do 10 grudnia pociągniesz:) Potem już polecisz;D
Muszę się zacząć szykować na urodzinki:)

aaaaa i zapomnialam z tego wszystkiego napisac..
Wojtysiowa w szpitalu zostala...
jeszcze nic nie wiem wiem tylko ze sie cos ze spojeniem jej stalo..
i miala miec jakas konsultacje z chirurgiem...

o cholercia.. kurna ja sie boje własnie że mnie też może położyć dzisiaj chłop :/ bo już kiedyś jak dzwoniłam że cholernie mnie boli spojenie, to mi kazał na oddział leżeć bo taki silny ból na rozejście spojenia wskazuje :/ z chirurgiem ? mnie miał ortopeda obejrzeć ale sie nie doczekał bo.. nie poszłam leżeć do szpitala :sorry:

kurde pisalam o Wojtysiowej patrze na tel a tu sms od niej...
spojenie sie calkiem rozeszlo i nie moze rodzic sn...bedzie cesarka za 2 lub 3 dni...

kurde pisalam o Wojtysiowej patrze na tel a tu sms od niej...
spojenie sie calkiem rozeszlo i nie moze rodzic sn...bedzie cesarka za 2 lub 3 dni...

a co do tego rozejścia spojenia. Niektóre z nas też boli przy wstawaniu/ubieraniu/chodzeniu. Czy przed porodem jakoś to sprawdzają ? bo jeśli się serio rozejdzie no to zostaje cc, ale czy jest jakieś badanie u każdej cieżarnej na to ? czy dopiero jak sie uskarża ktoś że boli to wtedy badają pod tym kątem ??

reklama
Ok - wrocilam ze szpitala.
Chcialam najpierw nadrobic zaleglosci ale jak zobazylam o czym byla dyskusja przez ostatnie 25 stron to odechcialo mi sie komentarzy :).
Alez to ludzie maja problemy :).
Tak wiec nie wtracam sie w listopadowo - grudniowy problem :).

No wiec, bylam w tym spzitalu i zrobili mi wszystkie mozliwe testy watrobowe i zadnej cholestazy nie ma. Z jednej strony to oczywiscie super i sie ciesze ,ze nie ma zagrozenia dla malenstwa ale z drugiej..
Dzidzia uciska na watrobe i jakis nerw poziomy. A co to znaczy? Znaczy to ,ze dpouki sie nie obnizy macica bede tak cierpiec . Glowka jest nadal wysoko i nic nie zapowiada porodu przed terminem. Tak wiec murowane dwa tygodnie w bolu. - uuuu. Trzymajcie kciuki. Pomyslalam, ze moze zaczne cwiczyc . Rano jakos ten ucisk jest mniejszy. Tak samo tak prauje czy chodze tak wiec gimnastyka chyba powinna pomoc.

Do góry