Dorciaa
Fanka BB :)
cześć kobitki
słoneczko wychodzi śniadanko zjedzone a mi się dalej chce jeść
jak 25tego wejdę na wagę to mój gin mnie udusi
mąż mój nieźle wnerwiony na auto ale nie na mnie bo jak przyznał to nie moja wina, ściągnie z autokasko tylko że jego nerwy mi sie trochę udzielają, no nic będzie dobrze już normalnie boję się za kółko wsiadać
dzidzius mój kopie i już nie moge się doczekać żeby go przytulić
normalnie ciąglę przesiaduję w pokoju Franka i gapię się na ciuchy misie i obrazki

Paula3 super wieści, też sie popłakałam, trzymam kciuki, żeby tak już zostało
Dormark porozmawiaj z m może zrozumie zresztą co to się porobiło z tymi chłopami jak dzieci nic do nich nie dociera a skoro twierdzi że nic nie robisz to bardzo cie proszę usiądź w tym tygodniu na tyłku i naprawdę nic nie rób ale to nic, ugotuj dla siebie i Nicol i znów na kanapę a co, jak przyjdzie parę razy to się zdiwi, ze jednak samo nic się nie robi
słoneczko wychodzi śniadanko zjedzone a mi się dalej chce jeść

mąż mój nieźle wnerwiony na auto ale nie na mnie bo jak przyznał to nie moja wina, ściągnie z autokasko tylko że jego nerwy mi sie trochę udzielają, no nic będzie dobrze już normalnie boję się za kółko wsiadać

dzidzius mój kopie i już nie moge się doczekać żeby go przytulić

Paula3 super wieści, też sie popłakałam, trzymam kciuki, żeby tak już zostało

Dormark porozmawiaj z m może zrozumie zresztą co to się porobiło z tymi chłopami jak dzieci nic do nich nie dociera a skoro twierdzi że nic nie robisz to bardzo cie proszę usiądź w tym tygodniu na tyłku i naprawdę nic nie rób ale to nic, ugotuj dla siebie i Nicol i znów na kanapę a co, jak przyjdzie parę razy to się zdiwi, ze jednak samo nic się nie robi