W
wika_20
Gość
Pauluś przesyła pozdrowienia dla wszystkich:-)
Dziekujemy :-)
Gartuluje wygranej walki:-) wiedzialam ze dasz sobie rade![]()

mea Oczywiscie napisze jak wroce co i jak ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pauluś przesyła pozdrowienia dla wszystkich:-)
Gartuluje wygranej walki:-) wiedzialam ze dasz sobie rade![]()
Zbiorowego sms-a slij kobietoJa napisałam
Kurdę a do kogo mam napisać jak sama urodzę?![]()
Natalka babo jak tam się trzymasz?
ja se na zakupach juz bylam..
co do tych wyników o czym wika pisze.. żadna z Was nie dostaje wyników?
ja mam wszystkie wyniki u siebie w domu.. tylko niektóre sa wpisywane w tą duża karte ciąż ( u gina ) i tą moją mala .. a kartki z wynikami mam ja w domu.. w koncu moje badania moje wyniki i ja je powinnam mieć![]()
boli jak cholera
Natalka babo jak tam się trzymasz?
ja se na zakupach juz bylam..
co do tych wyników o czym wika pisze.. żadna z Was nie dostaje wyników?
ja mam wszystkie wyniki u siebie w domu.. tylko niektóre sa wpisywane w tą duża karte ciąż ( u gina ) i tą moją mala .. a kartki z wynikami mam ja w domu.. w koncu moje badania moje wyniki i ja je powinnam mieć![]()
Ja napisałam
Kurdę a do kogo mam napisać jak sama urodzę?![]()
nie położę się bo zacznę się wić tak mnie boli krzyżTRZYMAJ SIĘ PRZESTANIE! Oddychaj głęboko, połóż się, zrelaksuj...mi nawet jeść kazali jakby mnie bóle mocne złapały, żeby na porodówce nie głodować![]()
no otóż toja tez mam wszystkie wyniki u siebie... moj lekarz spisuje tylko dane z nich do swojego lapka i mi oddaje.
Natalka się naje .. a potem jak jej lewatywe zrobią to biedna 3h w toalecie spędziTRZYMAJ SIĘ PRZESTANIE! Oddychaj głęboko, połóż się, zrelaksuj...mi nawet jeść kazali jakby mnie bóle mocne złapały, żeby na porodówce nie głodować![]()
ja mam chyba 3 czy 5 kartek.. ale z czego ostatnią chyba na bank musze zabrac bo jest tam wynik na HBSJa też dostaję wszystkie wyniki...nie ma ich za dużo ale zawsze:-)
dobrze, że nie chipsów, bo niestety tak ostatnio ja zrobiłam, potem musiałam spać na siedząco z dwoma tabletkami rennie w buzi :-) bo myślałam, że zgaga mnie zażre
ja tez mam wszystkie wyniki u siebie... moj lekarz spisuje tylko dane z nich do swojego lapka i mi oddaje.