reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

kasiek pas neoprenowy nie sciska ... mozna go zalozyc zupelnie luzno ... on tylko podnosi temperature przy skorze !! a pas z fiszbinami wlasnie sciska !!

w jakiejś gazecie babskiej pisało że Kasia Cichłopek czy jak jej tam, po porodzie schudła 19 kilosów dzięki jakiejś terapii ciepłem, haha pewnie tym pasem sie obtoczyła skoro podnosi temperature :-) albo kilkoma nawet-dla zwiększenia efektu hehe

reklama
bo te pasy neoprenowe to sa chyba do cwiczen...przynjmniej u mnie na silce zawsze panowie takie zakladali:-D
a ja zamowilam gosert i majtasy wyszczuplacjace w fiszbinami bo kuzynka powiedziala mi zeby jak najszybciej zaczac uzywac ze wtedy sie skura na brzuchu ladnie zbiega...
a cwiczenia swoja droga hehe:-D
na poczatku ciazy zaczelam wyrywac z gazet wszystkie cwiczenia i wkladalam do skoroszytu jak tylko zaczne funkcjonowac to sie biore za siebie..
i piec lat przerwy w dzieciach:-D
a potem chce coreczke:-D:-D:-D

a mi juz do bezpieczenstwa starczylo by Twoje 36tc ,choc wiadomo,ze do 38 byloby najlepiej :tak:

mój doktorek /25 lat jest dżinem/ mówi że tydzień donoszony to 37, a od 34 tygodnia u dzieciątka już sprawnie pracują płuca. Mnie powiedział że jakbym jużrodziła to jest wszystko okej, wage ma prawie 3 kilo, no i tydzień 35 /na suwaku mam 34/. Ale jeszcze poczekam z rodzeniem i bede unikać schodów heh :]

daffodill ja też wolę się rozbierać niż leżeć bez majtek. A potem może położne będą miały pretensje, że brudzę prześcieradło. Majty muszą być. Ale z tą piżamą dwuczęściową to nie wiem czy będzie Ci tak wygodnie, ale wyjdzie w praniu, że tak powiem.
Cherie w tych majtasach jednorazowych, które kupiłam, jedne są właśnie takie wysokie coby nie urażały szwa.
Ja do porodu biorę jedną starą koszulę i podkoszulek męża, zobaczymy co się lepiej sprawdzi. A w ogóle co ja piszę skoro i tak będę miała cesarkę. Poniosło mnie.

dzieki kochana a juz myslalam ze nikt mnie nie zrozumie

reklama
SAUNA SUIT - odchudzający dres z efektem sauny :: PICCO.pl

hahaha moze tego Kasia Cichopek uzywala:-D:-D

ja tam tluszczu spalac nie chce bo akurat na brzuchu go nie mam..
chce tylko zeby skora nie wisiala...

ja chcę jednego i drugiego. dieta dietą - już się jej nie mogę doczekać ale pewnie zakupię i ten pas (ponoć i rany się szybciej goją, także w razie cesarki będzie wskazany :-p) i się zabiorę za ćwiczenia.
w planach mam 25-30 kg zrzucić :laugh2:

Do góry