reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dziunka widze ze nie jestem sama :-D:-D:-D bo ja mam tak samo hehehehe wiec albo obie jestesmy jebniete... albo nie jest tak zle bo jestesmy we 2 :-D
Na pewno sama Klaudzia nie jesteś:-D:-D..ja dzisiaj na "wizytach i wynikach badań" pomyliłam łożysko z pępowiną - i napisałam Dziunce, że może łożysko ja spaghetti wciągnąć:-D:-D..więc dopisuję się do Waszego "koła":-D

reklama
Witajcie dziewczynki! ja też na dzisiaj mam termin z OM...i dupa...Natalunia ja w pierwszej ciąży też 3 miesiące leżałam i fenoterol brałam..po odstawieniu miałam zaraz urodzić(bo od początku 6 mies miałam rozwarcie na 2cm)..i co..tydzień po terminie urodziłam..drugiego synka urodziłam 3 tyg przed terminem...a teraz co...Hani się nie spieszy..a mnie szlag trafia...jeszcze szpitale zaczynają strajkować..grypa szaleje...a ja łapie chyba deprechę jakąś:-:)-(

Umieram :-:)-:)-( Od 20 męczę się ze skurczami i nie chcą zejść poniżej 8minut... Nie mogę spać, leżeć, chodzić, tylko siedzieć i to na dodatek na kibelku bo tak mi najwygodniej :zawstydzona/y: Prysznic mi zbrzydł, ale chyba tam wrócę, bo przynosi to jednak ulgę.... A po ostatnim falstarcie zamierzam jak najdłużej czekać.... BOOOOLIIIII:sad:

Umieram :-:)-:)-( Od 20 męczę się ze skurczami i nie chcą zejść poniżej 8minut... Nie mogę spać, leżeć, chodzić, tylko siedzieć i to na dodatek na kibelku bo tak mi najwygodniej :zawstydzona/y: Prysznic mi zbrzydł, ale chyba tam wrócę, bo przynosi to jednak ulgę.... A po ostatnim falstarcie zamierzam jak najdłużej czekać.... BOOOOLIIIII:sad:

Kochana wspolczuje... ale moze to juz to :-D:-D 3mam kciuki!!!!! Pewnie juz jutro bedziesz mamusia :tak: tylko daj znac jak pojedziesz na porodowke co bysmy sie nie martwily

Kochana wspolczuje... ale moze to juz to :-D:-D 3mam kciuki!!!!! Pewnie juz jutro bedziesz mamusia :tak: tylko daj znac jak pojedziesz na porodowke co bysmy sie nie martwily
Dam znać na pewno.... Teraz mam skurcze już w odstępie 5-6 minut.... Ależ to boli....
Jeszcze wytrwam trochę... Szkoda mi męża budzić...

Klaudzia, Ty znowu masz nieprzespaną noc?

Dam znać na pewno.... Teraz mam skurcze już w odstępie 5-6 minut.... Ależ to boli....
Jeszcze wytrwam trochę... Szkoda mi męża budzić...

Klaudzia, Ty znowu masz nieprzespaną noc?

i jak tam slonce????

a u mnie kolejna nieprzespana noc... juz sie przyzwyczailam do tego :crazy: ale narazie siedze z mamuska w salonie, ogladamy filma wiec nie jest zle... gorzej jak pojdzie spac

reklama
Do góry