reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
jakies plany na dzis ??
u mnie piekne slonce wiec jak sie zbiore to pojade na chwilke do miasta /musze zaliczyc sklep medyczny i apteke !!/

ja wlasnie zajmuje sie szukaniem najsensowniejszej oferty wozka :)

Witam serdecznie.. :)
wczoraj se pojechalam pozwiedzac troche rodzinki z mamą.. i jak wróciłam do padłam jak mucha...
juz na nic siły nie miałam..

jak NATALKA?
dalej w dwupaku?
w szpitalu?
czy gdzie?

ale piekne słoneczko :)

Ja o swoim nie wspomnę - coś mu odbija na starość chyba! Jak był mniejszy, to siedział cicho, a teraz jak już mu miesca brakuje, to mu się zachciało kopać i ruszać cały czas...

Mea a o jakim przedziale cenowym myślisz?

Witam serdecznie.. :)
wczoraj se pojechalam pozwiedzac troche rodzinki z mamą.. i jak wróciłam do padłam jak mucha...
juz na nic siły nie miałam..

jak NATALKA?
dalej w dwupaku?
w szpitalu?
czy gdzie?

ale piekne słoneczko :)

natalka od rana sie nei odezwala !! ale wczoraj wrocila ze szpitala :)

Mea a o jakim przedziale cenowym myślisz?

ja mysle juz chyba konkretnie o jedo fyn - ok 1200 plus dodatki :)

reklama
Do góry