reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny mam pytanie?? Dzis jak smarowałam sobie piersi oliwką, nacisnęłam na brodawkę a tam mi kropelka poleciała -takiej jakby wody:shocked2: Czy to mozliwe ze to siara?? A nie powinna być jak mleko białe:eek: Zaznacze ze mam małe piersi i jak narazie nic nie urosły tylko własnie brodawki mi się zwiekszyły rozmiar piersi ten sam:-(
Tak to siara:) :tak: Ja też mam małe piersi i na razie nie urosły.. może ciutkę ale niewiele. Na razie nie wylatuje mi nic... a podobno już moze wlasnie siara się sączyc.. Ciekawe czemu u mnie jeszcze się nie sączy..:-(

reklama
a ja wlasnie wrocilam z miasta i umieram z głodu. Az jestem na Was zla, ze tyle dobroci mi podsunelyscie, bo nie wiem za co sie zabrac. :-D

i mam dla siebie zla wiadomosc.. musze sie chyba ograniczac w chodzeniu, mimo ze ciazy nie mam zagrozonej. Bo przejsciu parunastu matrow brzuch mi twardnieje. i strasznie mi sie ciezko chodzi :eek:

ja chyba zaraz wstawie rosolek, bo mi sie chce albo pomidorowki albo rosołu :-D

dronka to raczej siara, biale mleko bedzie dopiero po kilku dniach po porodzie, najpierw maluszek musi sciagnac ta siare.

Agniesiak nie martw sie bo mi w pierwszej ciazy zaczela leciec gdzies z koncem 30 tygodnia, a teraz pomimo ze to druga ciaza dalej nic nie leci.

Wydaje mi się że Wama miała na myśli kto nie chce poznać płci dziecka a nie nie może!! bo wszytko osoby które wymieniałaś chcą ale im dziecinki nie chcą ujawnić co mają między nogami!!
Ja też nie wiem co noszę pod serduszkiem a chcę znac płeć!!

racja,racja...
jeszcze do tego czytać nie umiem:-D:-D

cofam, co napisałam, tez nie znam płci, a chciałabym poznać

a ja wlasnie wrocilam z miasta i umieram z głodu. Az jestem na Was zla, ze tyle dobroci mi podsunelyscie, bo nie wiem za co sie zabrac. :-D

i mam dla siebie zla wiadomosc.. musze sie chyba ograniczac w chodzeniu, mimo ze ciazy nie mam zagrozonej. Bo przejsciu parunastu matrow brzuch mi twardnieje. i strasznie mi sie ciezko chodzi :eek:

ja chyba zaraz wstawie rosolek, bo mi sie chce albo pomidorowki albo rosołu :-D

czyli kochana musisz odpoczywać

Tak to siara:) :tak: Ja też mam małe piersi i na razie nie urosły.. może ciutkę ale niewiele. Na razie nie wylatuje mi nic... a podobno już moze wlasnie siara się sączyc.. Ciekawe czemu u mnie jeszcze się nie sączy..:-(
Mnie się też nic nie sączy i w pierwszej ciąży też się nie sączyło, a pokarmu miałam aż za dużo potem ;-)

reklama
O jejku!!! nie było mnie raptem trzy godzinki a napisaly cala ksiazke!!!!
Zabrali mi dzisiaj prąd dlatego se tak poszlam bez slowa. Przepraszam :) byłam na spacerku fajna pogoda, oczywiscie musialam sobie zakupic kilka krówek bo nie mogalm hehe i zaraz wszystkie zjadlam..... troche przeginam co ?....ide nastawic ziemniaki na drugie danie :)
Ale pysznosci napisalyscie mniam!!!!! jutro mam jazdy wiec musze zrobic szybki obiad i chyba zrobie kotlety jajeczne i jakas szybka zupke moze pomidorową i chyba ja ugotuje dzisiaj. Pewnie jak tesciowa bedzie jutro pilnowała Sebastiana to mu wcisnie swoj obiad:sorry::confused2::eek: ale powiem jej zeby mu nic nie dawała, znajac zycie nie poslucha i mu bedzie wciskała swoim widelcem ze swojego talerza....... fujjjj.....biedne dziecko :(:(:(:( napisalam sms do mojej Pani nauczycielki zeby mi przelozyla jazdy na pozniejsza godzine zeby byl krotko z tesciowa K wraca kolo 16 wiec go popilnuje :D:rofl2: oby sie udało :)

patinka aż trudno uwierzyć, że tacy ludzie istnieją naprawdę:szok::szok: Ja mam teściów delikatnie mówiąc niezafajnych i też człowiek czasem przeżywa, że są tacy a nie inni, że sprawią przykrość, bo chciałoby się, żeby było miło, wkońcu to rodzice mojego męża, któremu też jest smutno i przykro, że oni tacy są. Ale to co się u Ciebie dzieje to przekracza wszelkie granice!!!:szok: Od takich ludzi naprawdę najlepiej się całkowicie odizolowac i zerwać wszelkie kontakty!

Tabasia gratuluję awansu!!!!!

czarnuszka wspólczuję opryszczki. Ja nigdy nie miałam, a nawet leczyłam mojemu meżowi (całowaniem się z nim hihi), a odkąd mieszkamy ze sobą to ani razu nie miał:tak: Uleczyłabym też i ciebie bardzo chętnie, ale jakbym nie była mężatką, a ty jakbyś była facetem hihi;-)

A mi dzisiaj przyszedł śpiowerek-kombinezon dla mojego maluszka z Allegro:-) Używany ale w bardzo dobrym stanie i jak nowy:-)
- hehe nooo jak dalej moje hormony beda tak buszowac to po prodzie zas bede miala za wysoki testosrteron i bede w polowie facetem hehe :)

Dziewczyny mam pytanie?? Dzis jak smarowałam sobie piersi oliwką, nacisnęłam na brodawkę a tam mi kropelka poleciała -takiej jakby wody:shocked2: Czy to mozliwe ze to siara?? A nie powinna być jak mleko białe:eek: Zaznacze ze mam małe piersi i jak narazie nic nie urosły tylko własnie brodawki mi się zwiekszyły rozmiar piersi ten sam:-(
- To napewno siara :) super:D przynajmniej sie nie bedziesz denerwowac ze nie bedziesz miała mleka :D :)

Do góry