reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

hmmm co by tu na dessssserek zrobić, budyń waniliowy albo galaretkę z brzoskwiniami mniam mniam ? chyba galaretke, bo do budyniu nie mam mleka z biedronki :p ale mam za to brzoskwinie z puszki. Nie,nie z puszki, tylko z Biedronki :-D

reklama
hmmm co by tu na dessssserek zrobić, budyń waniliowy albo galaretkę z brzoskwiniami mniam mniam ? chyba galaretke, bo do budyniu nie mam mleka z biedronki :p ale mam za to brzoskwinie z puszki. Nie,nie z puszki, tylko z Biedronki :-D

To jakaś nowa eco kuchnia?:szok:
czy promujemy polską żywność?
Wszystko z biedronki!

widze ze jeszcze wam glupawka nie przeszla:-D

ja z seriali pamietam jedna rzecz...
jak cichopkowa w m jak milosc urodzila i piotrus ja odbieral ze szpitala a ta szla za nim jak pingwin:-D:-Dokrakiem:-D:-D

ja juz salatke zrobilam i wiecej nic nie robie jak maz zaprosil gosci to niech on sie martwi:-D

z reszta co to za goscie jak to jego rodzina i znajomi...
mojej rodziny tu nie ma..
a szkoda bo juz ich dawno nie widzialam..
siostry starszej juz nie widzialam z 7 miesiecy mlodzszej ze 4 a rodzicow dwa tygodnie..
ale to tez przyjechali na 4 godziny tylko...

widze ze jeszcze wam glupawka nie przeszla:-D

ja z seriali pamietam jedna rzecz...
jak cichopkowa w m jak milosc urodzila i piotrus ja odbieral ze szpitala a ta szla za nim jak pingwin:-D:-Dokrakiem:-D:-D

ja juz salatke zrobilam i wiecej nic nie robie jak maz zaprosil gosci to niech on sie martwi:-D

z reszta co to za goscie jak to jego rodzina i znajomi...
mojej rodziny tu nie ma..
a szkoda bo juz ich dawno nie widzialam..
siostry starszej juz nie widzialam z 7 miesiecy mlodzszej ze 4 a rodzicow dwa tygodnie..
ale to tez przyjechali na 4 godziny tylko...
ja widzialam moja mlodsza siostre wczoraj i mysle ze na jakis miesiac wystarczy :-)

reklama
Do góry