nowamagdak
Fanka BB :)
Niezła przekąska..ja też mam w szafce paczkę, ale poczekam na T, bo się obrazi!![]()
idealne menu dla kobiety w ciązy i w okresie laktacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niezła przekąska..ja też mam w szafce paczkę, ale poczekam na T, bo się obrazi!![]()
stonki sa ohydne i maja brzydkie zolte dzieci kulki bleeeeeNiech będą i stonki!
Przysypiam.
Mnie już ginekolodzy zakazują męża, mam mieć swoją florę bakteryjną. A jak zapytałam czy prezerwatywa wchodzi w grę to powiedzili, że lepiej też nie, bo macica wrażliwa i możemy wywołać skurcze.
hehe z tego zwolnienia L-4 zamiast wrócić wypoczętym to on będzie.... wyrąbany że tak to lajtowo ujme![]()
ja tam nie wiem czy w styczniu to juz bede w formie, ponoc polog 6 tygodni ...............hehe my mamy post od lipcawiec w styczniu chyba maz pojdzie na L4
![]()
Przysypiam.
Mnie już ginekolodzy zakazują męża, mam mieć swoją florę bakteryjną. A jak zapytałam czy prezerwatywa wchodzi w grę to powiedzili, że lepiej też nie, bo macica wrażliwa i możemy wywołać skurcze.
idealne menu dla kobiety w ciązy i w okresie laktacjija się mogę obżerać cheetosami o smaku pizzy non stop
kiedyś mogłam ciągle Laysy paprykowe jeść, ale jakoś mi się przejadły blee, a czitoski są super, keczapowe i właśnie pizzowe, mniam
Ciążafenistil
tubka 19 zł
dla mnie masakrą było czyszczenie przed maturą ale egzaminy na prawko pobiły wszystko!!! 5 razy![]()