reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny czy Was tez tak gania do toalety cały czas?
na początku latałam potem przeszło bo nie bylo juz chyba ucisku na pecherz ale znowu od 3 dni biegam co 5 min do wc:tak:
a myslalam ze koniec 3 miesiaca i z tym tez koniec bedzie

mi od jakiegoś tygodnia się uspokoiło z tym WC ... a było naprawdę nieciekawie :no:, najgorzej jak trzeba było gdzieś wyjść ...

co do pasztetów, wątróbek i innych to ja też uważam, że jak z umiarem to można wszystko ... :-)

I trzymam kciuki za zdrówko Waszych przeziębionych pociech !

reklama
dziewczyny czy Was tez tak gania do toalety cały czas?
na początku latałam potem przeszło bo nie bylo juz chyba ucisku na pecherz ale znowu od 3 dni biegam co 5 min do wc:tak:
a myslalam ze koniec 3 miesiaca i z tym tez koniec bedzie

Wczoraj pytałam o to samo, bo też tak latam do kibla. To nie jest tak, że po 3 miesiącu przechodzi - potem jest coraz gorzej bo macica uciska pęcherz :tak:

mi od jakiegoś tygodnia się uspokoiło z tym WC ... a było naprawdę nieciekawie :no:, najgorzej jak trzeba było gdzieś wyjść ...

!

no ja mialam straszne parcie tak od 6-9 tygodnia i potem byl spokoj teraz jest 12 tydzien i znowu sie zaczelo i nie wiem czy to normalne czy moze przeziebiłam sie:-(

No to macie masakrę z tymi wyprawami do kibelka, ja na szczęście tego nie mam. Jak siedzę w pracy przez 8h, to może 1-2 razy zawitam do kibelka.
Może to zależy od tego jak maluszzek się ułożył, bo może już na coś naciska;-)

Ja tez mam masakre z tą toaletą. Zdec zazroszcze że ty w ciagu 8 godzin jestes 1-2 w toalecie, ja chyba jestem co godzine:)
Kama i agast - dużo zdrówka dla starszych pociech:tak:
Juz myślałam ze z wymiotmai spokój, był 3 dni, ale dzisiaj znowu:-(
A nie wiem czy pisałam, ale odstawiłam od wczoraj juz duphaston, mam nadzieję, że wszystko będzie oki. Nie moge sie doczekac piatku bo jedziemy na wieś do rodziców, powiemy im o płci, to będzie ich pierwszy wnuk:) a ja mam siostrę, więc moj tato chyba oszaleje jak sie dowie, że bedzie miał wnuka:-)
Ide robic pomidorówke:-)

Witam kochane. W końcu znalazłam chwilkę dla siebie.
Ja wykorzystałam dzisiaj siostrę , która mnie odwiedziła i zaciągnęłam do klejenia pierogów.Mniam...super wyszły.
Zdec- jeżeli chodzi o ten pasztet to też gdzieś wyczytałam , że nie bardzo jest w tej chwili dla nas przeznaczony.
Mnie natomiast nurtuje temat sera FETY ponieważ uwielbiam sałatkę grecką.

Witam was
Jestem wykonczona po wczorajszym dniu:-(.Spedzilam z synkiem ponad 4 godz w szpitalu.Dzien wczesniej w nocy zaczal mi kaszlec, a wczoraj wieczorem mial juz ponad 40 stopni goraczki:-:)szok:.Myslalam ze spedze z nim cala noc bo nie chcieli nas puscic do domu ze wzgledu na goraczke.Najlepsze jest to ze w ciagu dnia nie moglam w zadnej aptece kupic syropu na kaszel bo maja jakies prawo ze dzieciom do 6 lat nie moga nic na kaszel sprzedac:wściekła/y::no:.Ze szpitala nas wypuscili bez zadnego lekarstwa:szok::wściekła/y:.Mam mu tylko dawac calpol i nurofen:wściekła/y:Biedaczek caly czas mi kaszle i cale gardlo ma czerwone:-(

Zdrówka życzę dla malucha :-)

Anecznik ale watrobki w ciazy nie powinno sie jesc
ma za duzo wit A

no ale chyba jak zjesz troche i nie za czesto to Ci nic nie bedzie

Sama już nie wiem...tego za dużo tego za mało...:eek: tak jak piszą dziewczyny- grunt to nie wpadać w paranoję:tak: myślę że małe ilości nie zaszkodzą:no:;-)

reklama
Do góry