reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A tak omijając temat żywności, to czy któraś z koleżanek ma zbliżony termin do mojego ( ewentualnie czy jest jakaś techniczna możliwość sprawdzenia ponieważ te suwaczki to sie chyba nie aktualizują )?

ja ma termin wg położnej na 11 czerwca ( ten mi jest potrzeby do dokumentów)
a wg biorytmów na 10 czerwca ( i tego tak naprawdę będę się trzymać )

a jak jest u Ciebie ?

Mnie się nie wydaje żeby USG było szkodliwe. Co do limitu NFZ na 3 sztuki to ... ja już miałam trzy robione. A w przyszłym tygodniu będę miała chyba jeszcze + 2, bo 25.11 mam wizytę u gina, a 26.11 mam USG prenatalne :-)

Dla mnie to dokładne USG tyle daje, że w niektórych chorobach np. serca można już zacząć leczyć dzieciątko przed porodem. Przynajmniej tak słyszałam.

Jeśli chodzi o jedzenie, to ja jem to na co mam ochotę, raczej nie czytam co mi tam wolno a co nie wolno, bo wiem, że to jest później tak że nic nie wolno i można z tym kota dostać. A to co jemy to są małe ilości więc uważam że nic nie powinno zaszkodzić.

My wczoraj z mężem (bardziej mąż) chyba poczuliśmy nasze dzieciątko, jak przykładaliśmy ręce do mojego brzucha. Wiem, że to abstrakcyjne, ale wydaje nam się że to nie mogło być nic innego :-) Żadne tam wątroby czy jelita, tylko nasza kruszynka ;-)

Buziaki dla Wszystkich :-)

Kurcze myślałam ze lepiej sie czuje ale teraz to masakra wciąż kicham i zaczely mnie bolec miesnie szyji juz. mam zapchany nos i nawet nie moge oddychac przez niego pije wciaz herbatke z cytryna i leze w lozku mam nadzieje ze to nie grypa:-(

reklama
Do góry