zawsztydziłyśmy turbodymomana i chucka norrisawróciłam. idę nadrabiać, chociaż długa droga przede mną. jesteście NIEMOŻLIWE! bite 90 stron!!!
niech mi któraś streści co się działo???

poza tym wigilia z biedronki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zawsztydziłyśmy turbodymomana i chucka norrisawróciłam. idę nadrabiać, chociaż długa droga przede mną. jesteście NIEMOŻLIWE! bite 90 stron!!!
poza tym żEe Natalka miała fałszywy alarm.. i że Martuska urodziła to chyba nic Cie ciekawego nie mineło..wróciłam. idę nadrabiać, chociaż długa droga przede mną. jesteście NIEMOŻLIWE! bite 90 stron!!!
wróciłam. idę nadrabiać, chociaż długa droga przede mną. jesteście NIEMOŻLIWE! bite 90 stron!!!
w szpitalu w którym mam rodzić wykryto przypadek świńskiej grypy-mam dość
jeszcze nic nie wiemo dupa !! a zamykaja oddzialy czy narazie nie ??
wróciłam. idę nadrabiać, chociaż długa droga przede mną. jesteście NIEMOŻLIWE! bite 90 stron!!!
w szpitalu w którym mam rodzić wykryto przypadek świńskiej grypy-mam dość
jeszcze nic nie wiem
szwagierka miała dzisiaj dyżur
czekam aż do domu wróci
klienta do Gorzowa wywieźli